Skip to content
Bus holder foran Tranekær Slot

Rejser, ture og højskoler

Nyheder

 • Eventyrslotte i Bayern 9-dages bjergtagende tur i et fortryllende område, hvor den ene betagende oplevelse afløses af den næste. I år er der passionsspil i Oberammergau...
  Eventyrslotte i Bayern
 • Hvide busser under Røde Kors
  En dansk politimands skæbne under Anden Verdenskrig En rejse med fokus på KZ-lejrene, de danske politifolk og med udgangspunkt i Lauritz Rasmussen. Vi besøger en lang række historisk spændende byer på vejen...
  En dansk politimands skæbne under Anden Verdenskrig
 • Dunkerque 1940
  Jubilæumsrejse 75 år efter 2. Verdenskrigs afslutning Hør historierne fortalt der, hvor det foregik. Vi kommer vidt omkring så der er mange gode historier.
  Jubilæumsrejse 75 år efter 2. Verdenskrigs afslutning
 • Vadehavscentret i Ribe
  Tur til julebyen Ribe, Vadehavscentret og HEX
  Tur til julebyen Ribe, Vadehavscentret og HEX
 • Julerejse til Harzen
  Julerejse til Harzen En afslappet jul med god mad og stribevis af spændende oplevelser gør juledagene til en stor fornøjelse. Vi hygger os sammen i de smukkeste, stemningsfyldte rammer.
  Julerejse til Harzen
 • Safarirejse til Karen Blixens Kenya En uforglemmelig rejse venter forude med vores danske rejseleder og Karen Blixen-ekspert, John Christensen. Kom på en fantastisk safarirejse i smukke og dyrerige Kenya med bjergtagende solnedgange og Kenyas ubeskrivelige smukke natur.
  Safarirejse til Karen Blixens Kenya
 • Østergade i Ærøskøbing
  Ærø - udflugt med frokost i Marstal Oplev Ærø og dens relationer og fantastiske historier sammen med turleder, Jesper Bus, på denne heldagsudflugt med frokost i Marstal.
  Ærø - udflugt med frokost i Marstal
 • Ærøskøbing på Ærø
  Tur til Ærø inkl. frokost Oplev Ærø og dens fantastiske historier sammen med vores fantastiske turleder, Jesper Bus, på denne dagstur.
  Tur til Ærø inkl. frokost
×

Eventyrslotte i Bayern

9-dages bjergtagende tur i et fortryllende område, hvor den ene betagende oplevelse afløses af den næste. I år er der passionsspil i Oberammergau...