Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Bevæg dig i vand hos FOF Sydjylland

Vandhold

Vandhold i bassin

Kom i god form med FOF Sydjylland

Motion i vand er en givende træningsform, som dels er effektiv for kroppen, dels blid for led og muskler. Med dygtige undervisere er bevægelser i vandet både effektive, skånsomme og sjove, mens risikoen for skader er minimal. Vandets bæreevner og følelsen af vægtløshed medfører også, at du udfører alle øvelserne med bravur. Når du får sådan en succesoplevelser i hver træningstime, stiger humøret og selvtilliden også!

Er du nysgerrig? Læs mere og tilmeld dig nedenfor.

Motion i vand er effektiv og blid træning af kroppen

At dyrke motion er godt for både krop og sind. Du får en stærkere, sundere krop, bedre kondition samtidig med at du slipper for spændinger i kroppen. Det giver en følelse af velvære, og dermed et større overskud. Vores liv er i stigende grad blevet mere stillesiddende og stressende, hvilket gør at vi i højere grad leder efter træningsformer der kan give et pusterum.

Motion i vand er for dig, der har lyst til blive slankere, sundere og gladere i vand. Du gennemarbejder alle muskler og led på en blid måde. Alle øvelser i vand gentages mange gange, hvilket betyder, at du følger din egen kropsfornemmelse, samtidig med at du konstant bliver bedre og mere bevægelig i vandet. Behagelige vand zumba-lignende bevægelser i højt tempo, til rytmisk musik og i et godt fællesskab medfører, at du føler dig glad og tilfreds efter hver motionstime i vandet.

På et af vores kurser i vand vil du

  • Styrke kroppens større muskelgrupper
  • Øge bevægeligheden, styrken og koordinationen på en skånsom måde
  • Hoppe i vandet i det glade fællesskab

Du udfører behagelige øvelser, hvor tempoet og humøret er højt. Vores dygtige instruktører holder øje med at alle følges ad og har det godt i fællesskabet. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i vores vandtræning, bare du også synes det er sjovt at være aktiv i vandet.

Se også vores hensyntagende hold.

Hvor afholdes der vandtræning?

FOF tilbyder kurser i Kolding Slotssøbadet og i Vamdrup - og i Rødding Centret. Du kan se hvilke dage og tidspunkter holdene starter nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Har du brug for flere oplysninger, kan du læse mere under hvert hold. Skulle du have yderligere spørgsmål, kontakt FOF Sydjylland kontor på tlf. 79 30 85 80 eller mail info@fofsydjylland.dk.

Vi hos FOF Sydjylland glæder os til at byde dig velkommen på vores motionshold i vand!