Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Udfold den krøllede hjerne med keramik hos FOF Sydjylland og få noget skønt med hjem du selv har lavet

Keramikskole (8-16 år)

En hyggelig og lærerig uge, hvor alle børn kan prøve at lave keramik

Vi vil arbejde med pladeteknik, modellering og bruge gipsforme til at fremstille keramikken i. Vi lader os inspirere af tidens trend og laver hovedsageligt brugskeramik.

Der arbejdes i stentøjsler, der tåler at stå såvel ude som inde. Tingene kan glaseres med glasurer, der er fødevaregodkendte.

Har du længe drømt om at lave keramik, så meld dig til kurset, så vil underviseren guide dig rundt i keramikkens verden. Det bliver en uge i keramikkens tegn, hvor kunstneren får lov til at udfolde sig til brugskunst på sit eget niveau.

Ugen afsluttes med en lille fernisering, for dem du gerne vil invitere.

HUSK at medbringe mad, drikke og frugt til hver dag.

STADIG ÅBEN FOR TILMELDING så længe der er pladser...

Information

  • Dato 01.07.2024-05.07.2024
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale 1.04 Keramik/Glas
  • Bemærkninger Tilmelding skal ske i en forælders navn og fødselsdato. I beskedfeltet i tilmeldingsforløbet SKAL barnets navn og fødselsdato oplyses. Tilmelder du mere end 1 barn: Skal hvert barn tilmeldes enkeltvis. Det kan sagtens være i samme forælders navn.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 01.07.2024 09:00-12:40 KUC Lene Birgitte Knudsen
2 Tirsdag 02.07.2024 09:00-12:40 KUC Lene Birgitte Knudsen
3 Onsdag 03.07.2024 09:00-12:40 KUC Lene Birgitte Knudsen
Se alle Se færre
Lene Birgitte Knudsen
Underviser

Lene Birgitte Knudsen

Jeg er uddannet Keramisk Formgiver fra Designskolen i Kolding, dengang den hed Kunsthåndværkerskolen og havde fokus på det gode håndværk. Desuden har jeg været i lære som Pottemager, hvor vi producerede Bjørn Wiinblads design, og studeret på Penland School of Craft i USA.

I mit keramiske virke, arbejder jeg med alt fra design, unika, udsmykninger, gips modellering, ler støbning, 3D-print og materiale forskning.

Jeg har bl.a. arbejdet som Designer i eget regi, for danske og internationale virksomheder og har tidligere undervist på bl.a. Designskolen i Kolding og Engelsholm Højskole.

Se mere her:
www.FormPlusDesign.dk
@lbkdesignstudio