Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Lær at danse mavedans med Amanda hos FOF Sydjylland

Mavedansskole for børn (6-13 år)

En uge med mavedansundervisning for både drenge og piger

Du undervises i mavedansens grundbevægelser. Vi kommer også til at danse bevægelserne på den nye trampolin-lignende cellerciser. Det bliver en sjov og lærerig uge med en hel anden og sjov måde, at bevæge sig på.

Du får prøvet kræfter med mavedansens sunde og gode træning, og cellerciserens skånsomme effekt i både led og muskler, samtidig med at du får en bedre balance.

Du vil få lært en masse gode øvelser og bevægelser, som du kan vise frem, når ugen sluttes af med en lille mavedansopvisning for dem, du gerne vil invitere.

Hvis balletskolen starter, vil afslutningen blive afholdt sammen med balletskolen.

HUSK at medbringe mad, drikke og frugt til hver dag.

STADIG ÅBEN FOR TILMELDING så længe der er pladser...

Information

  • Dato 05.08.2024-09.08.2024
  • Adresse Idrætsbygningen
    Brostræde 3-5
    6000 Kolding
  • Lokale Træningssal 2, 2.sal
  • Bemærkninger Tilmelding skal ske i en forælders navn og fødselsdato. I beskedfeltet i tilmeldingsforløbet SKAL barnets navn og fødselsdato oplyses sammen med sko størrelse, højde og vægt til indkøb af balletdragt.Tilmelder du mere end 1 barn: Skal hvert barn tilmeldes enkeltvis med samme oplysninger som ovenstående. Det kan sagtens være i samme forælders navn. Prisen inklusive et møntbælte.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.08.2024 09:00-12:15 Idrætsbygningen Amanda Bro
2 Tirsdag 06.08.2024 09:00-12:15 Idrætsbygningen Amanda Bro
3 Onsdag 07.08.2024 09:00-12:15 Idrætsbygningen Amanda Bro
Se alle Se færre
Amanda Karmark Bro
Underviser

Amanda Bro

Jeg underviser i både læderhåndværk og dans hos FOF.

Design med læder

Jeg har en bachelorgrad i accessory design fra Kolding Designskole og er i øjeblikket i gang med min kandidatgrad i socialt design.

Jeg har i løbet af uddannelsen specialiseret mig i tasker og læderhåndværk, og har i den forbindelse været i Estland for, at lære nogle spændende håndværksteknikker.

Mit liv med dans

Min karriere som danser startede tidligt, da jeg allerede som barn tog mine første spæde dansetrin på et forældre-barn-hold. Jeg har siden danset mange forskellige dansestilarter. Dog primært sportsdans på konkurrenceniveau i Danmark. Nu banker mit hjerte for den orientalske dans, hvor jeg har forelsket mig i især folklore- og fusionsstilarterne.

Samlet set har jeg omkring 20 års danseerfaring.

Mavedans

I undervisningen ligger jeg vægt på teknikken og kropsforståelse, mens musikforståelse og respekt for kulturen, der gennemsyrer dansen, i lige så høj grad er centrale elementer.

Jeg rejser ofte til Mellemøsten for at få ny inspiration, autentisk undervisning og en føling med dansen i sit kulturelle ophav.