Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 4. august. God sommer og på gensyn 👋

Tilmeld nyhedsbrev
Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk - Mad og Jagt

Nikolaj Kirk vil blandt andet fortælle om, hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på tv. Smager en husmår godt? Det er nogle af de spørgsmål, Nikolaj vil svare på i foredrag. Han vil desuden fortælle om, hvordan han arbejder med mad formidling og om hans holdninger til jagt og om vildtet, han går efter.


Foredraget afholdes i samarbejde med Væveriet i Kolding.

Logo for Væveriet i en timian farve

Information

  • Dato 23.09.2025-23.09.2025
  • Adresse Væveriet
    Dalbygade 40 D
    6000 Kolding
  • Lokale Salen
  • Bemærkninger Ekstra mulighed: I forbindelse med dette foredrag tilbyder Væveriet, at der kan tilkøbes spisning kl. 17.45 før foredraget til kr. 184,25. Husk at medbringe din bekræftelse for billetterne og evt. til spisningen.Menu: Vildt gryde med mos og balsamico beder. Dertil en efterårssalat med æbler. Ønsker du at tilkøbe spisning gør du følgende; Du sætte flueben i feltet "Jeg er berettiget til en anden pris end normalprisen", for senere i tilmeldingsforløbets side 2 at få den pris-mulighed. Find feltet ved siden af prisen og skift til den mulighed du ønsker.Dørene åbner kl 18.30Dørene til foredraget åbner kl 18.30

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 23.09.2025 19:30-21:30 Væveriet Nikolaj Kirk
Nikolaj Kirk
Foredragsholder

Nikolaj Kirk

Eventyrer, kok, forfatter og den anden halvdel af duoen i Nak og Æd.

I over 30 år har Nikolaj arbejdet på at fremme sundere spisevaner gennem foredrag, rådgivning, TV og uddannelsesprogrammer, samtidig med at han har drevet sine egne virksomheder.

Fokus har altid været på at hjemtage ny viden inden for gastronomien, finde originale råvarer, samt genfinde køkkenteknikker vi ikke nødvendigvis har i vesten, altid efter devisen at man skal kigge dér hvor andre ikke ser. De sidste 15 år har Nikolaj arbejdet som gastronomisk formidler og underviser for mange større virksomheder og foreninger, samt udvikling af f.eks. Københavns skolemad.