Skip to content
Lær at investere i aktier med Gert Lykke Hansen

Lær at investere i aktier på en let og forståelig måde

Tag styring over dine egne investeringer

Vil du blive bedre til at placere dine penge? Vil du være på forkant med markedet? Vil du have nogle af de "skjulte" tips som professionelle investorer benytter sig af? Så kom til dette kursus om aktieinvestering og bliv inspireret til at komme i gang!

Gert Hansen tager udgangspunkt i 33 års erfaring med investering og besvarer på en let og forståelig måde følgende spørgsmål, der altid dukker op:

  • Hvordan kommer du i gang?
  • Hvordan sover du godt om natten som investor?
  • Hvordan lægger du en strategi du kan følge?
  • Skal man kun investere hvad man kan tåle at tabe?
  • Kan man undgå at tabe penge?
  • Kan investering gøres let og kan du finde ud af det?
  • Hvor meget tid skal du bruge på det?
  • Hvordan bliver du en god/bedre investor?

Et skræddersyet foredrag til dig, der har brug for inspiration og tips til at navigere i aktiemarkedet.

Desuden får du en introduktion til hvordan du med hjælp af bl.a. teknisk analyse navigerer i markedet og vi kommer ind på hvordan du med en klar strategi og værktøjer undgår store tab, samt ved hvornår du skal være inde i markedet, og hvornår du skal være ude af markedet. En strategi du helt sikkert vil synes er spændende og som du selv kan bruge når du investerer.

Teorien bliver understøttet af talrige eksempler og hvor du kan stille alle de spørgsmål du vil. Alt sammen i en let forståelig tone og på et plan hvor alle kan være med.

Kort fortalt - bliv en bedre investor med enkle værktøjer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 19.11.2024 18:00-21:00 Kulturhuset Bispen Gert Hansen
Gert Lykke Hansen
Underviser og foredragsholder

Gert Hansen

Gert har 34 års erfaring, dels som professionel trader i nogle af landets største banker, samt de sidste 13 år som privatinvestor. Han har medvirket i investor programmet "Millionærklubben" og skrevet til Dagbladet Børsen. Derudover er han ansvarlig for Facebook Aktiegruppen "Aktiesnak for almindelige mennesker".

Gert har erfaring fra nogle af de største finansielle kriser gennem de seneste 35 år og har oparbejdet en enorm erfaring omkring markedet. Den viden vil han gerne give videre til nye og let øvede investorer så de er bedre klædt på i markedet.