Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Lær at lave ting i nålefilt af Gitte Kristensen hos FOF Sydjylland

Nålefilt

For nybegyndere og øvede

Du får fingrene i uld og vil opleve uldens mange mange muligheder, både i forhold til at skabe en flad- eller en rumlig figur til nytte eller pynt. Langt det meste kan lade sig gøre, så kom endelig med egne ideer – så arbejder vi sammen videre på det.

Du kan få mere inspiration på underviserens Facebook side.

Information

  • Dato 26.10.2024-26.10.2024
  • Adresse Bække Skole
    Vestergade 10
    6622 Bække
  • Lokale Håndarbejdeslokalet
  • Bemærkninger Du bedes medbringe filtnåle, filtpude og en saks. Det er også muligt at købe en startpakke hos underviseren som indeholder 3 filtnåle og en filtpude for ca. kr. 90. Materialeprisen er kr. 2,50 pr. gram uld færdigprodukt, som afregnes med underviseren.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 10:00-14:00 Bække Skole Gitte Kristensen
Gitte Kristensen
Underviser

Gitte Kristensen

Jeg er uddannet pædagog og har de sidste mange år arbejdet i en børnehaveklasse i folkeskolen.

Jeg har altid lavet alle mulige former for håndarbejde og er glad for det frirum det giver, at arbejde kreativt og vild med at skabe noget med hænderne. For ca. 35 år siden lærte jeg at flette med pil og har gjort det siden. Jeg har afholdt mange pilekurser og fletter stadig alt muligt. Senere kom ulden ind over, først som vådfilt og senere som nålefilt. Nålefilten skal opleves, da det er fantastisk at få ulden til at hænge sammen og skabe så mange skønne figurer og flade ting i alverdens dejlige farver. Det bliver man bare glad af.