Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 4. august. God sommer og på gensyn 👋
Tilmeld nyhedsbrevKontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 4. august. God sommer og på gensyn 👋
Tilmeld nyhedsbrevEn jordbærtærte smager af sommer - den er sød, frisk og fuld af minder om solskinsdage og hyggelige stunder.
På dette kursus lærer du at bage en skøn jordbærtærte fra bunden - med mandelbund og hvid chokoladecreme. Når både bund og creme er klar, samler vi tærten og pynter den med friske jordbær.
Kurset er en herlig mulighed for at tilbringe nogle hyggelige timer sammen, fyldt med sjov og samarbejde. Undervisningen og den praktiske del er tilrettelagt, så det er tilgængeligt for alle, og der er altid hjælp at hente lige ved hånden.
Du får praktisk erfaring med at bage jordbærtærte og professionel vejledning undervejs. Der er trin-for-trin introduktion til teknikkerne og processerne for bund, creme og samling - og du får din egen færdige jordbærtærte - og opskriften - med hjem.
Kurset er for alle, uanset erfaring med bagning.
Jordbærtærten kan holde sig frisk i ca. to dage efter endt kursus - hvis den altså ikke bliver spist før.
Vær opmærksom på, at der kan være vigtige oplysninger i bemærkningerne på det enkelte hold.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 16.09.2025 | 17:00-20:40 | Brændkjærskolen | John Bramsen |
Jeg er født i 1972, udannet bager i 1991 og har undervist siden 2012.
Jeg har været selvstændig siden 2008, været Bagermester siden 2007 og vundet en 3. plads til DM i Rugbrød.
Jeg elsker at eksperimentere med alt mulig inden for faget og elsker at videregive guldkorn i min undervisning.
Jeg mener man lærer bedst, når man har fingrene i dejen - eller hvad det nu er vi arbejder med. Derfor er meget af min undervisning også praktisk.
Det vigtige for mig er, at når du går fra kurset, har du lysten til at arbejde videre med det vi har arbejdet med.
Det sjove ved faget er at vi alle lærer nyt hver dag.