Oplev Vietnam, Japan, Korea og Kina - i køkkenet.
Vi fokuserer på en sund og balanceret kost fyldt med grønt, som også er nem og hurtig at lave i hverdagen. Vi fokuserer også på viden om hvert land, og hvordan geografi, kultur og sprog påvirker maden - og omvendt.
Vi starter med en introduktion til de fire køkkener, og hvordan deres smage bliver kombineret i Østasiatisk mad. Hver gang er et nyt land, og vi afslutter kurset med en fælles "mad-fest".
| Dato | Tid | Sted | Navn | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Torsdag 26.02.2026 | 17:30-21:40 | Brændkjærskolen | Linh Jeppesen |
| 2 | Torsdag 12.03.2026 | 17:30-21:40 | Brændkjærskolen | Linh Jeppesen |
| 3 | Torsdag 26.03.2026 | 17:30-21:40 | Brændkjærskolen | Linh Jeppesen |
| 4 | Torsdag 09.04.2026 | 17:30-21:40 | Brændkjærskolen | Linh Jeppesen |
| 5 | Torsdag 23.04.2026 | 17:30-21:40 | Brændkjærskolen | Linh Jeppesen |
| Se alle Se færre | ||||
Jeg hedder Linh Cao Thi Thuy Jeppesen, og jeg er født og opvokset i Vietnam. Jeg kom til Danmark i 2016 for at gå på Idrætshøjskolen Bosei. Her lærte jeg bl.a. om koreansk mad fra ejeren af den første koreanske restaurant i København, og japansk madlavning fra en japansk kok, som arbejdede på en Michelin-restaurant.
I 2017 tog jeg til København på Suhrs Højskole for at lære mere om madlavning. Jeg har efterfølgende arbejdet på en sushi restaurant og arbejdet i flere køkkener. Siden 2020 har jeg undervist på deltid på Idrætshøjskolen Bosei, hvor jeg har undervist i asiatisk madlavning.