Skip to content
Dame på østasiatisk gade med kultur og boder

Østasiatisk madlavning

Kom på en kulinarisk tur til Østasien

Oplev Vietnam, Japan, Korea og Kina - i køkkenet.

Vi fokuserer på en sund og balanceret kost fyldt med grønt, som også er nem og hurtig at lave i hverdagen. Vi fokuserer også på viden om hvert land, og hvordan geografi, kultur og sprog påvirker maden - og omvendt.

Vi starter med en introduktion til de fire køkkener, og hvordan deres smage bliver kombineret i Østasiatisk mad. Hver gang er et nyt land, og vi afslutter kurset med en fælles "mad-fest".

Information

  • Dato 26.02.2026-23.04.2026
  • Adresse Brændkjærskolen
    Brændkjærgade 92
    6000 Kolding
  • Lokale Køkkenet
  • Bemærkninger Der skal påregnes en udgift til råvarer pr. gang på ca. kr. 100.-, som betales forud til underviser. 1. mødegang betales for 1. og 2. mødegang. Medbring gerne egne skarpe knive og drikkevarer.Husk forklæde.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.02.2026 17:30-21:40 Brændkjærskolen Linh Jeppesen
2 Torsdag 12.03.2026 17:30-21:40 Brændkjærskolen Linh Jeppesen
3 Torsdag 26.03.2026 17:30-21:40 Brændkjærskolen Linh Jeppesen
Se alle Se færre
Linh Cao Thi Thuy Jeppesen
Underviser

Linh Jeppesen

Jeg hedder Linh Cao Thi Thuy Jeppesen, og jeg er født og opvokset i Vietnam. Jeg kom til Danmark i 2016 for at gå på Idrætshøjskolen Bosei. Her lærte jeg bl.a. om koreansk mad fra ejeren af den første koreanske restaurant i København, og japansk madlavning fra en japansk kok, som arbejdede på en Michelin-restaurant.

I 2017 tog jeg til København på Suhrs Højskole for at lære mere om madlavning. Jeg har efterfølgende arbejdet på en sushi restaurant og arbejdet i flere køkkener. Siden 2020 har jeg undervist på deltid på Idrætshøjskolen Bosei, hvor jeg har undervist i asiatisk madlavning.