Skip to content

Glæd dig - Der kommer snart nye hold på hjemmesiden - Få besked som en af de første når de er klar 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
To kursister tilbereder en pizza i et køkken

Pizza - fra mel til mesterværk

Lær hvordan du laver en rigtig pizza - bagt i en italiensk Effeuno ovn.

  • Hvilken mel?
  • Hvilken tomatsovs?
  • Hvor meget fyld skal der på?
  • Hvorfor skal en pizza dej hvile i 24 timer?
  • Skal det være surdej eller gær?
  • Hvad er forskellen på en almindelig ovn, bagestål og en rigtig pizza ovn?

Spørgsmålene er mange, men efter du har været på dette kursus, er du klædt på til at invitere børn, venner, osv., på hjemmelavet pizza.

Når kurset er slut, vil du vide hvordan man laver en pizza dej. Vi smager til og laver lidt forskellige pizzaer og der bliver nok også lidt til at tage med hjem (der er poser til det).

Vær opmærksom på vigtige informationer i bemærkningsfeltet på det enkelte hold.

Information

  • Dato 24.09.2025-24.09.2025
  • Adresse Jels skole
    Krygersvej 2
    6630 Rødding
  • Lokale Hjemkundskab
  • Bemærkninger Der må påregnes en udgift til råvarer på kr. 150, som afregnes med underviseren. Medbring gerne drikkevarer. Husk forklæde.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 24.09.2025 17:00-19:45 Jels skole John Bramsen
John Bramsen
Underviser

John Bramsen

Jeg er født i 1972, udannet bager i 1991 og har undervist siden 2012.

Jeg har været selvstændig siden 2008, været Bagermester siden 2007 og vundet en 3. plads til DM i Rugbrød.

Jeg elsker at eksperimentere med alt mulig inden for faget og elsker at videregive guldkorn i min undervisning.

Jeg mener man lærer bedst, når man har fingrene i dejen - eller hvad det nu er vi arbejder med. Derfor er meget af min undervisning også praktisk.

Det vigtige for mig er, at når du går fra kurset, har du lysten til at arbejde videre med det vi har arbejdet med.

Det sjove ved faget er at vi alle lærer nyt hver dag.