Glæd dig - Der kommer snart nye hold på hjemmesiden - Få besked som en af de første når de er klar 📬
Tilmeld nyhedsbrevetGlæd dig - Der kommer snart nye hold på hjemmesiden - Få besked som en af de første når de er klar 📬
Tilmeld nyhedsbrevetLær hvordan du laver en rigtig pizza - bagt i en italiensk Effeuno ovn.
Spørgsmålene er mange, men efter du har været på dette kursus, er du klædt på til at invitere børn, venner, osv., på hjemmelavet pizza.
Når kurset er slut, vil du vide hvordan man laver en pizza dej. Vi smager til og laver lidt forskellige pizzaer og der bliver nok også lidt til at tage med hjem (der er poser til det).
Vær opmærksom på vigtige informationer i bemærkningsfeltet på det enkelte hold.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 24.09.2025 | 17:00-19:45 | Jels skole | John Bramsen |
Jeg er født i 1972, udannet bager i 1991 og har undervist siden 2012.
Jeg har været selvstændig siden 2008, været Bagermester siden 2007 og vundet en 3. plads til DM i Rugbrød.
Jeg elsker at eksperimentere med alt mulig inden for faget og elsker at videregive guldkorn i min undervisning.
Jeg mener man lærer bedst, når man har fingrene i dejen - eller hvad det nu er vi arbejder med. Derfor er meget af min undervisning også praktisk.
Det vigtige for mig er, at når du går fra kurset, har du lysten til at arbejde videre med det vi har arbejdet med.
Det sjove ved faget er at vi alle lærer nyt hver dag.