Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 4. august. God sommer og på gensyn 👋

Tilmeld nyhedsbrev
Auberginer alla scapece

Plantebaseret italiensk gourmet

Plantebaseret italiensk gourmet - smag der overrasker

For begyndere

Er du nysgerrig efter at lære at tilberede mættende og velsmagende retter uden kød og fisk? Hvis du søger inspiration til plantebaserede retter uden at gå på kompromis med smagen, er det italienske køkken det perfekte sted at starte!

På dette kursus lærer du at trylle med sæsonens grøntsager, friske krydderurter, bælgfrugter, mandler, spelt og olivenolie - og skabe retter, der forkæler både gane og øjne.

Vi dykker ned i en farverig middagsoplevelse, hvor vi tilbereder:

  • Smagfulde forretter med aubergine, peberfrugt og squash, samt en sprød farinata (kikærtepizza)
  • En rustik speltotto med svampe
  • En uimodståelig dessert med bagte nektariner fyldt med mandler og amaretto

Kurset giver dig meget mere end opskrifter - du får en sanselig smagsoplevelse og indsigt i særlige ingredienser og teknikker, så du kan imponere både dig selv og dine gæster med velsmagende og sund mad.

Tag det første skridt ind i det plantebaserede univers af smag og variation - tilmeld dig nu for at sikre din plads!

Vær opmærksom på vigtige informationer i bemærkningsfeltet på det enkelte hold.