Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 4. august. God sommer og på gensyn 👋
Tilmeld nyhedsbrevKontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 4. august. God sommer og på gensyn 👋
Tilmeld nyhedsbrevDrømmer du om at mestre den ægte italienske tiramisù, hvor cremet mascarpone, intens espresso og sprødheden fra luftige, hjemmebagte lady fingers smelter sammen i en uimodståelig symfoni af smag?
Kom med til en hyggelig og lærerig aften, hvor vi fordyber os i kunsten at fremtrylle denne ikoniske dessert helt fra bunden. Du sammensætter din egen tiramisù, som du tager med hjem. Vi starter med at bage sprøde og lette lady fingers - den perfekte base for den bløde mascarponecreme. Undervejs eksperimenterer vi med forskellige smagsnuancer og dekorationsmetoder, så du kan finde netop den version, der passer til din smag.
Mens vi arbejder i køkkenet, dykker vi også ned i dessertens spændende oprindelse - en historie, der efter sigende begynder i et bordel i Treviso i 1800-tallet!
Tag med på en smagsrejse til Italien, hvor du lærer at mestre denne klassiske dessert. Vi sørger for ingredienserne - du medbringer din nysgerrighed, lyst til at eksperimentere og et forklæde.
Inger glæder sig til at byde dig velkommen til en uforglemmelig aften med smag af Italien.
Vær opmærksom på vigtige informationer i bemærkningsfeltet på det enkelte hold.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 09.09.2025 | 17:00-20:00 | Lyshøjskolen | Inger Harborg |
Jeg underviser hos FOF i italiensk og italiensk madlavning.
Jeg er uddannet korrespondent i engelsk og tysk, men min passion for det italienske sprog bragte mig i 1982 til Rom, for at lære italiensk helt fra bunden.
Det blev en lang rejse på næsten tre årtier, med bopæl i flere regioner. Jeg faldt totalt for Italien og italienerne, og beundrer deres evne til at nyde ”la dolce vita”, og at de stiller høje krav til kvalitet og smag i madlavningen. I 2023 deltog jeg i et 8 ugers kursus på kokkeskolen International Academy of Italian Cuisine i Lucca for at løfte min kokkekunst til et højere niveau og hente ny inspiration.
Når jeg underviser, kan jeg lide at dele ud af min skattekiste af kendskab til det italienske sprog, køkken og den italienske kultur - og at bringe kursisterne tættere på Italien.