Skip to content
Foredrag i Sydsjælland og Lolland Falster

Foredrag & Kulturhøjskoler

Foredrag & kulturhøjskoler hos FOF Sydøst i Sydøstsjælland og Lolland Falster

En perlerække af inspirerende foredrag og spændende arrangementer
Uanset om du ønsker viden, inspiration, underholdning eller indsigt i et nyt område, så vil du garanteret kunne finde et relevant foredrag eller arrangement hos FOF Sydøst i Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner. Hver sæson byder vi velkommen til aktuelle og dygtige foredragsholdere, der præsenterer en perlerække af arrangementer om alt fra sundhed og livsstil, politik og samfund til kultur og litteratur. Få udvidet din horisont og lad dig inspirere af interessante og oplysende oplæg fra eksperter eller af spændende fortællinger fra mennesker, der har erfaringer fra ekstreme eller helt særlige situationer. 

Du kan opleve det hele på vores foredrag

Hver sæson inviterer vi til en stribe foredrag med en række inspirerende personligheder, der har vigtige bidrag til det samfund, vi lever i netop nu og til det liv, vi lever - kendte og markante kulturpersonligheder, debattører, tv-folk, forskere, journalister og forfattere fortæller om deres liv, karriere, forskning og meget andet. 

I FOF Sydøst gør vi en dyd ud af at levere foredrag baseret på aktuelle emner. Vi finder frem til nogle af de dygtigste foredragsholdere, der har noget på hjerte. Vi håber, at foredragene vil sætte tanker i gang, bevæge og udvide horisonter, og ikke mindst til at inspirere til at dykke ned i emnerne efterfølgende. Du kan komme til foredrag i Vordingborg, Haslev, Nykøbing Falster, Nakskov, Bandholm og Præstø – flere dejlige byer i vores fine område. 

Tilmeld dig allerede i dag
Du kan nedenfor gå på opdagelse i de aktuelle foredrag, vi tilbyder. Læs, bliv inspireret og tilmeld dig de foredrag, der gør dig nysgerrig.