Skip to content
Foredrag i Sydsjælland og Lolland Falster

Foredrag & Kulturhøjskoler

Foredrag og kulturhøjskoler

Få udvidet din horisont med aktuelle foredrag og arrangementer i FOF Sydøst
Er du til spændende foredrag og debatarrangementer? Hver sæson byder FOF SYDØST på foredrag om mange interessante emner. Vi finder de aktuelle foredragsholdere, og præsenterer hver sæson forskellige foredrag om alt fra sundhed og livsstil, politik og samfund til kultur og litteratur. Få udvidet din horisont og lad dig inspirere af de spændende fortællinger og emner.
Tilmeld dig et af vores foredrag i menuen nedenfor.

Mød aktuelle foredragsholdere til foredrag i Sydsjælland og Lolland Falster

Trænger du til ny inspiration og viden? Hver sæson tilbyder vi en stribe foredrag med en række højaktuelle personligheder. Kom og hør kendte og markante kulturpersonligheder, debattører, tv-folk, forskere, journalister og forfattere fortælle om deres liv og karriere.
I efteråret 2021 kan du høre den erfarne journalist Jan Larsen berette om at  Kina er kommet ud over corona-krisen hurtigere end alle andre. Men ender det så med Kinas storhed – eller snubler kineserne i deres egen succes? Du kan også opleve en spændende aften, når Jonathan Richter Ramt beretter om hvordan han blev ramt af lynet! Han var professionel fodboldspiller, som levede sin drøm. Så blev han ramt af lynet! Hør den rørende og livsbekræftende historie om at vende tilbage til livet. 
Rene Dahl Andersen var en af Politiets Wonder Boys! Dygtig, anerkendt og respekteret – og specielt udvalgt til uddannelse hos FBI. Alt var godt, indtil én forkert beslutning ændrede alt… Foredraget Gråzone er en barsk historie fra en barsk verden, som kun meget få kender til! Om infiltrering af hårde kriminelle miljøer og arbejde som undercover agent på farlige missioner. True crime, når det er bedst eller værst…
Flemming Møldrups opløftende foredrag: "DER ER HÅB" er et positivitets boost, og et oplæg til en samtale om den forskel vi alle gør gennem vores handlinger.
Til januar 2022 glæder vi os til et spændende og musikalsk foredrag med Morten fra den succesfulde tv-serie Badehotellet.
Få et unikt indblik i Morten Hemmingsens arbejde med Badehotellet og karakteren Morten Enevoldsen.

I FOF SYDØST udvælger vi altid foredrag efter aktuelle emner. Vi finder frem til nogle af de dygtige foredragsholdere, der har gjort sig aktuelle. Vi ønsker at vores foredrag kan udvide din horisont og inspirere dig til at dykke ned i emnerne efterfølgende. Du kan komme til foredrag i Vordingborg, Haslev, Maribo og Nykøbing.


Du kan opleve 5 formiddags-foredrag i spændende selskab på vores Kulturhøjskoler i Haslev, Nykøbing eller Vordingborg, hvor folkeoplysningen er i højsædet med tankevækkende foredragsholder. Det er for dig, der er interesseret i kultur og samfundsforhold. 
 

Tilmeld dig allerede i dag
Du kan nedenfor gå på opdagelse i de aktuelle foredrag vi tilbyder. Læs, bliv inspireret og tilmeld dig til et, eller flere af dem.