Skip to content
Foredrag i Sydsjælland og Lolland Falster

Foredrag & Kulturhøjskoler

Foredrag & kulturhøjskoler hos FOF Sydøst i Sydøstsjælland og Lolland Falster

En perlerække af inspirerende foredrag og spændende arrangementer

Uanset om du ønsker viden, inspiration, underholdning eller indsigt i et nyt område, så vil du garanteret kunne finde et relevant foredrag eller arrangement hos FOF Sydøst i Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner. Hver sæson byder vi velkommen til aktuelle og dygtige foredragsholdere, der præsenterer en perlerække af arrangementer om alt fra sundhed og livsstil, politik og samfund til kultur og litteratur. Få udvidet din horisont og lad dig inspirere af interessante og oplysende oplæg fra eksperter eller af spændende fortællinger fra mennesker, der har erfaringer fra ekstreme eller helt særlige situationer. Tilmeld dig vores foredrag nedenfor.

Ramt af lynet eller True Crime? Du kan opleve det hele på vores foredrag

Du kan opleve drama og højspændt politik. Hver sæson inviterer vi til en stribe foredrag med en række højaktuelle personligheder - kendte og markante kulturpersonligheder, debattører, tv-folk, forskere, journalister og forfattere fortælle om deres liv og karriere.

Du får også en spændende oplevelse, når Jonathan Richter fortæller, om den dag han blev ramt af lynet! Som professionel fodboldspiller var Jonathan i gang med at udleve sin drøm, indtil den næsten helt usandsynlige begivenhed skete på fodboldbanen. Hør den rørende og livsbekræftende historie om, hvordan Jonathan kæmpede sig tilbage til livet. 

Flemming Møldrup
 er kendt blandt andet som tv-vært og livsstilsekspert og leverer det opløftende foredrag: "Der er håb". Her vil du opleve et positivitets boost, og få et oplæg til en samtale om den forskel vi alle gør gennem vores handlinger. På Farshad Kholgis foredrag "Bliv integreret på én aften" får vi et bud på effektiv integration og demokratisk dannelse - baseret på egne erfaringer.

Hvis du er fan af tv-serien Badehotellet, så kan du godt begynde at glæde dig til januar 2022. Her vil du kunne opleve et spændende og musikalsk foredrag med Morten fra Badehotellet. Få et helt unikt indblik i det arbejde som Morten Hemmingsen - skuespilleren bag karakteren Morten - laver i forbindelse med Badehotellet, krydret med historier, billeder, musik og sang. Og videre i det musikalske vil du deltage i Michala Petri & Lars Hannibals Jubilæumsturné, hvor duoen med deres særlige koncertform tager publikum med på en musikalsk oplevelse.

I FOF Sydøst gør vi en dyd ud af at levere foredrag baseret på aktuelle emner. Vi finder frem til nogle af de dygtigste foredragsholdere, der har noget på hjerte. Vi håber, at foredragene vil sætte tanker i gang, bevæge og udvide horisonter, og ikke mindst til at inspirere til at dykke ned i emnerne efterfølgende. Du kan komme til foredrag i Vordingborg, Haslev, Maribo og Nykøbing Falster.

Tilmeld dig allerede i dag

Du kan nedenfor gå på opdagelse i de aktuelle foredrag vi tilbyder. Læs, bliv inspireret og tilmeld dig de foredrag, der gør dig nysgerrig.