Skip to content

Alle aktiviteter i FOF Sydøst er sat i bero indtil videre. Vi er klar igen, når myndighederne melder ud, at det igen er forsvarligt. Vi glæder os til foråret!

Foredrag og koncerter i FOF

Foredrag & Kulturhøjskoler

Foredrag og kulturhøjskoler

Få udvidet din horisont med aktuelle foredrag og arrangementer i FOF Sydøst
Er du til spændende foredrag og debatarrangementer? Hver sæson byder FOF SYDØST på foredrag om mange interessante emner. Vi finder de aktuelle foredragsholdere, og præsenterer hver sæson forskellige foredrag om alt fra sundhed og livsstil, politik og samfund til kultur og litteratur. Få udvidet din horisont og lad dig inspirere af de spændende fortællinger og emner.
Tilmeld dig et af vores foredrag i menuen nedenfor.

Mød aktuelle foredragsholdere til foredrag i Sydsjælland og Lolland Falster

Trænger du til ny inspiration og viden? Hver sæson tilbyder vi en stribe foredrag med en række højaktuelle personligheder. Kom og hør kendte og markante kulturpersonligheder, debattører, tv-folk, forskere, journalister og forfattere fortælle om deres liv og karriere.

I FOF SYDØST udvælger vi altid foredrag efter aktuelle emner. Vi finder frem til nogle af de dygtige foredragsholdere, der har gjort sig aktuelle. Vi ønsker at vores foredrag kan udvide din horisont og inspirere dig til at dykke ned i emnerne efterfølgende. Du kan komme til foredrag i Vordingborg, Haslev, Maribo og Nykøbing.


Du kan opleve 5 formiddags-foredrag i spændende selskab på vores Kulturhøjskoler i Haslev, Nykøbing eller Vordingborg, hvor folkeoplysningen er i højsædet med tankevækkende foredragsholder. Det er for dig, der er interesseret i kultur og samfundsforhold. 
 

Tilmeld dig allerede i dag
Du kan nedenfor gå på opdagelse i de aktuelle foredrag vi tilbyder. Læs, bliv inspireret og tilmeld dig til et, eller flere af dem.