Skip to content
Undervisning i yoga og pilates for gravide ved FOF Aarhus, underviser Mette Axel Petersen

Motion og yoga for gravide

Træning og yoga for gravide

Når du træner under graviditeten, reducerer du ikke kun graviditetsgener, men du sikrer også, at din krop er forberedt til en fødsel. Vi tilbyder motion for gravide i Aarhus midtby, hvor vi fokuserer på holdning, vejrtrækningsteknikker, bækkenbund samt mave og ryg. 

Til yoga og pilates for gravide tilpasser vi øvelserne til din gravide krop, og du får redskaber til at støtte din krops øgede tyngde og din mobilitet under fødslen.

Der er absolut ingen grund til at afholde sig fra motion under graviditeten. Ofte medfører fast træning nemmere graviditeter og mindre komplicerede fødsler. Eksempelvis kan træning for gravide reducere graviditetsgener såsom muskel-, mave- og ledsmerter.

På et af vores hold får du pulstræning, bækkenbundstræning og styrketræning, som holder din krop fit for fight under din graviditet. Vi laver desuden udstrækning og lærer vejrtrækningsteknikker som en del af vores helhedsorienterede undervisning.

  • Praktiske informationer

    Vi bestræber os på kontinuerligt at tilbyde kurser, så alle kan dyrke motion under graviditeten. Kurserne henvender sig primært til kvinder fra uge 14 til fødselstermin. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 8612 2955, hvis du ønsker yderligere oplysninger om de enkelte kurser.
Filtrér


Øvelse for lænd og mavemuskler

Psykomotorisk terapeut Martha Lundgaard Jensen viser en øvelse, som er god for lænden og styrker dine mavemuskler. Øvelsen er simpel, og kan sagtens laves derhjemme.

fof inspiration

Fokus på bækkenbunden

Ved du, hvorfor det er særdeles vigtigt for kvinder at træne deres bækkenbund?