Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding til vores aktiviteter, og senest d. 6/12 kan du tilmelde dig alt.

Kurset Japansk skovbad ved FOF Aarhus

Mindfulness og meditation

Bliv bedre til stresshåndtering med mindfulness og meditation i Aarhus

Vil du være bedre til stresshåndtering i hverdagen og lære at afspænde både krop og sind, så er et kursus i mindfulness og meditation hos FOF Aarhus lige noget for dig. På vores mindfulnesskurser fokuserer vi især på åndedræt, krop og enkelte yoga-øvelser, der kan give dig ro og energi på samme tid. Vi tilbyder både meditation- og mindfulnesskurser i Aarhus, som fortløbende undervisning og weekendkurser. 

Meditation og mindfulness giver ro og nærvær i en travl hverdag

På vores kurser i meditation og mindfulness lærer du forskellige afspændingsteknikker, som øger dit nærvær i din hverdag. Du får også en række specifikke redskaber, som kan forbedre din stresshåndtering og din evne til at være afspændt. Vi lever i en travl hverdag, men med et mindfulness- eller meditationskursus kan du forbedre dine evner til at håndtere stress samt være nærværende sammen med familie og venner.

Fordybelse i naturen med meditation og mindfulness

Hos FOF Aarhus kan du også tage på kurser, hvor vi bruger naturen til at komme ned i gear med mindfulnessøvelser. Naturen er fantastisk god til at skabe ro, fordybelse og nærvær, og vi udnytter naturens virkning, når vi bruger vores sanser i øvelserne.

Filtrér

Tænkning

Træn din tænkning

Lær at træne din hjerne i at gå bevidst og systematisk til værks i din tænkning.