Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af kurset Japansk skovbad ved FOF Aarhus

Mindfulness, meditation og ACT

Bliv bedre til stresshåndtering med mindfulness og meditation i Aarhus

Vil du være bedre til stresshåndtering i hverdagen og lære at afspænde både krop og sind, så er et kursus i mindfulness, meditation og ACT hos FOF Aarhus lige noget for dig. På vores mindfulnesskurser fokuserer vi især på åndedræt, krop og enkelte yoga-øvelser, der kan give dig ro og energi på samme tid. Vi tilbyder både meditation- og mindfulnesskurser i Aarhus, som fortløbende undervisning og weekendkurser. 

Meditation og mindfulness giver ro og nærvær i en travl hverdag

På vores kurser i meditation, mindfulness og ACT lærer du forskellige afspændingsteknikker, som øger dit nærvær i din hverdag. Du får også en række specifikke redskaber, som kan forbedre din stresshåndtering og din evne til at være afspændt. Vi lever i en travl hverdag, men med et mindfulness- eller meditationskursus kan du forbedre dine evner til at håndtere stress samt være nærværende sammen med familie og venner.

Fordybelse i naturen med meditation og mindfulness

Hos FOF Aarhus kan du også tage på kurser, hvor vi bruger naturen til at komme ned i gear med mindfulnessøvelser. Naturen er fantastisk god til at skabe ro, fordybelse og nærvær, og vi udnytter naturens virkning, når vi bruger vores sanser i øvelserne.

Filtrér