Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Kurset Japansk skovbad ved FOF Aarhus

Mindfulness, meditation og ACT

Bliv bedre til stresshåndtering med mindfulness og meditation i Aarhus

Vil du være bedre til stresshåndtering i hverdagen og lære at afspænde både krop og sind, så er et kursus i mindfulness, meditation og ACT hos FOF Aarhus lige noget for dig. På vores mindfulnesskurser fokuserer vi især på åndedræt, krop og enkelte yoga-øvelser, der kan give dig ro og energi på samme tid. Vi tilbyder både meditation- og mindfulnesskurser i Aarhus, som fortløbende undervisning og weekendkurser. 

Meditation og mindfulness giver ro og nærvær i en travl hverdag

På vores kurser i meditation, mindfulness og ACT lærer du forskellige afspændingsteknikker, som øger dit nærvær i din hverdag. Du får også en række specifikke redskaber, som kan forbedre din stresshåndtering og din evne til at være afspændt. Vi lever i en travl hverdag, men med et mindfulness- eller meditationskursus kan du forbedre dine evner til at håndtere stress samt være nærværende sammen med familie og venner.

Fordybelse i naturen med meditation og mindfulness

Hos FOF Aarhus kan du også tage på kurser, hvor vi bruger naturen til at komme ned i gear med mindfulnessøvelser. Naturen er fantastisk god til at skabe ro, fordybelse og nærvær, og vi udnytter naturens virkning, når vi bruger vores sanser i øvelserne.

Filtrér

foredrag

Interesseret i sundhed og livsstil?

Gå på opdagelse i vores mange foredrag, hvor eksperter og kendte personligheder gør dig klogere og giver dig gode råd til din sundhed og livsstil.