Skip to content

Vi åbner for tilmelding til alle efterårets hold d. 9. juni - men vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, så hold øje når der kommer nyt!

Kurset Japansk skovbad ved FOF Aarhus

Mindfulness og meditation

Bliv bedre til stresshåndtering med mindfulness og meditation i Aarhus

Vil du være bedre til stresshåndtering i hverdagen og lære at afspænde både krop og sind, så er et kursus i mindfulness og meditation hos FOF Aarhus lige noget for dig. På vores mindfulnesskurser fokuserer vi især på åndedræt, krop og enkelte yoga-øvelser, der kan give dig ro og energi på samme tid. Vi tilbyder både meditation- og mindfulnesskurser i Aarhus, som fortløbende undervisning og weekendkurser. 

Meditation og mindfulness giver ro og nærvær i en travl hverdag

På vores kurser i meditation og mindfulness lærer du forskellige afspændingsteknikker, som øger dit nærvær i din hverdag. Du får også en række specifikke redskaber, som kan forbedre din stresshåndtering og din evne til at være afspændt. Vi lever i en travl hverdag, men med et mindfulness- eller meditationskursus kan du forbedre dine evner til at håndtere stress samt være nærværende sammen med familie og venner.

Fordybelse i naturen med meditation og mindfulness

Hos FOF Aarhus kan du også tage på kurser, hvor vi bruger naturen til at komme ned i gear med mindfulnessøvelser. Naturen er fantastisk god til at skabe ro, fordybelse og nærvær, og vi udnytter naturens virkning, når vi bruger vores sanser i øvelserne.

Filtrér

foredrag

Interesseret i sundhed og livsstil?

Gå på opdagelse i vores mange foredrag, hvor eksperter og kendte personligheder gør dig klogere og giver dig gode råd til din sundhed og livsstil.