Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Musikalsk møde mellem Astrid Engberg, Anders Bo Eriksen og en hemmelig gæst

Musikalsk møde mellem Astrid Engberg, Anders Bo Eriksen og en hemmelig gæst

2 + 1 = JAZZ!

FOF København har fornøjelsen af at byde velkommen til en musikalsk aften i KU.BE under Vinterjazz 2024 i vores koncert og talk-serie 2 + 1 = Jazz! Vinterjazz finder sted 1.-25. februar i hele Danmark.

Til 2 + 1 = Jazz! vil Astrid Engberg og Anders Bo Eriksen spille numre fra Astrid Engbergs bagkatalog i duo-form. Som lytter kan du forvente et mix af det planlagte og improviserede. Organiske instrumenter møder elektroniske maskiner og sangene udfoldes med kærlighed og nærvær.

Herudover får det musikalske makkerpar udfordret deres samarbejde, når de bliver overrasket på scenen af en kendt skikkelse fra det danske jazzmiljø, som de ikke har optrådt med før eller haft mulighed for at forberede sig med. Hvad sker der, når det faste makkerpar får besøg, og hvad gør det ved musikken?

Aftenen er delt op i to afdelinger: Vi starter med et interview med Engberg og Eriksen med Frederik Korfix fra DR P8 Jazz bag roret. Herefter er der koncert med de to, og det er også her, at den hemmelige gæster dukker op og overraske både os i salen og musikerne på scenen!

Som altid: Glæd dig til en aften med højt til loftet, masser af overraskelser og masser af jazz!

Astrid Engberg
Astrid Engberg. Foto: Kanni Klaris Øllgaard.

Om Astrid Engberg

Den danske sangerinde, producer, komponist og DJ Astrid Engberg udgav den 22. september 2023 sit andet anmelderroste album »Trust«. Det har bl.a. modtaget fem hjerter fra Politiken, der skriver »Hendes debut var fremragende. Hendes andet album vælter dig omkuld«. Albummets numre er i nordisk soul med vokalharmonier, blæsefraseringer, strygerarrangementer, dynamiske skift, langstrakte soniske flader, legende percussion og meget mere. Det er en flot efterfølger til det – også anmelderroste – debutalbum »Tulpa« (2020), som gav et inderligt indblik i en voldsom hjernerystelse og fortællingen om at arbejde sig frem til godt mentalt og fysisk helbred gennem musikken.