Skip to content
Tag et kursus i madlavning hos FOF Nordsjælland

Mad og vin

Lær at lave spændende retter og mad fra hele verden hos FOF Nordsjælland

Lær at lave spændende retter og mad fra hele verden hos FOF Nordsjælland

Vil du have inspiration til at lave mad derhjemme og lære nye opskrifter at kende? Så er et madkursus i FOF Nordsjælland lige noget for dig! Vi tilbyder madkurser inden for mange hjørner af gastronomiens verden, hvor du kan blive inspireret til nye smage, spændende teknikker og retter fra hele verden. I udvalget af madlavningskurser lægger vi særligt vægt på gode råvarer – det nye, det lækre, det sunde, det søde og det sjove – alt sammen i hyggelige rammer, hvor vi tilbereder og nyder maden i fællesskab, så du kan få en inspirerende oplevelse med hjem til dit køkken.

Gå på opdagelse i det søde og salte køkken

Hvad enten du er grøn i et køkken eller passioneret amatørkok, har vi et madkursus for dig. På vores madkurser bliver du introduceret til alverdens køkkener, sund og grøn madlavning og får mulighed for at prøve kræfter med madlavning fra forskellige lande. Du kan f.eks. lære at lave sunde og billige hverdagsretter. Dykke ned i det vegetariske køkken eller lave lækker proteinrig mad med bælgfrugter. Som noget nyt tilbyder vi også ture ud i det fri for at sanke vild mad. Vi tilbyder flere madkurser, der har fokus på sæsonernes madvarer.  Vil du hellere udforske det søde køkken, tilbyder vi chokoladekurser og flødebollekurser, som giver dig inspiration til lækker konfekt, der vil glæde dine gæster til højtider og sammenkomster.

Madlavningskurser for voksne og børn

FOF Nordsjælland har desuden et stort udvalg af madlavningskurser for voksne og børn. Har du lyst til at få inspiration til nye retter, være sammen med dit barn om at lave maden, have hyggeligt og sjovt nærvær, så er disse hold for dig. Om du er forælder eller bedsteforælder, der deltager med barnet, har mindre betydning – det vigtige er at være sammen og have det sjovt. Se vores madkurser for børn og voksne her.

Vinkurser

Mathias Winther Petersen er underviser på vores vinkurser. Han er uddannet sommelier og videreuddanner sig på WSET Level 4 Diploma in Wines.
Medbring på alle vinkurserne to vinglas, så du kan sammenligne undervejs. Pris er inkl. vin.

FOF Nordsjælland tilbyder madlavningskurser og vinkurser i bl.a. Blovstrød, Charlottenlund Farum, Fredensborg Gentofte, Gilleleje, Helsingør, Hillerød, , Klampenborg, Ordrup, Rungsted,  Skovshoved, Snekkersten ogVærløse.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér
Madlavning for børn og voksne i FOF

Madlavning for børn og familier

Børn og voksne i køkkenet

På vores hyggelige madkurser for familier, laver børn og voksne lækker hverdagsmad og søde sager sammen. Børnene udvikler gode kostvaner, og I får masser af ny inspiration til madlavning i børnehøjde.