Skip to content
Havekursus om den spiselige have i FOF Nordsjælland

Køkkenhaven

Køkkenhaven

Med frø PopUp – få frø med hjem!
Fra jord til bord. Der er en grundlæggende tilfredsstillelse ved selv at dyrke den mad, man skal spise. Dyrk spiselige planter i stedet for græsplæne. Spar penge på madbudgettet og hent friske grøntsager få meter fra køkkenet – gennem hele året.
Dette foredrag er en rejse gennem den mangfoldighed af spiselige planter, vi kan dyrke i vores egne haver. Frugt, bær, nødder, rodfrugter, grøntsager, stauder, blomster og svampe (sidstnævnte er dog ikke en plante) – også til den nemme have, den lille have eller blot til altanen. Der vil være fokus på både flerårige og enårige planter, inkl. introduktion til skovhaver, permakultur og NoDig-dyrkning. 
Foredraget afholdes af Annemarie Sørensen, som udover at være hortonom og havearkitekt også er aktivt medlem af Frøsamlerne, som netop gør et arbejde for at bevare gamle og mere specielle, spiselige planter.
 

Lille hold – maks 10 deltagere.