Skip to content
malekursus FOF Malersalen Randers - tegne og male

Kurser

Nyheder

×
akvarelmalerier - marianne bastholm schmidt

Akvarel-søndag

Udforsk dine interesser - og bliv klogere, sundere og gladere i 2024

Drømmer du om at få en sundere krop eller udfordre din hjerne med at lære noget nyt? Det kan være du gerne vil i gang med at sy dit eget tøj eller male med akvarel, lære et nyt håndværk eller blive rigtig god til at læse og tale et sprog, som du godt kan lide. 

Velkommen til FOF's online kursus-katalog. Her på hjemmesiden kan du finde alle FOF's aktuelle kurser i de 3 kommuner Randers, Favrskov og Mariagerfjord.

Helt nyt i 2024: Se en oversigt over de nye aktiviteter i kataloget her 

Oplevelser i weekenden: Hop til oversigten her for kun at se workshops der afholdes fredag, lørdag og søndag: Weekendkurser

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden, eller ved at kontakte kontoret. Vi tilføjer løbende kurser og workshops, også når sæsonen er gået i gang. Hvis du gerne vil med på et hold, der allerede er i gang, er det ofte muligt at komme med og få reduceret kursusprisen. Kontakt derfor kontoret før du tilmelder dig hold der er gået i gang.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked på mail, når der er nye kurser, foredrag, ledige pladser og andet interessant nyt fra os.

Hvordan finder jeg mit kursus eller motionshold?

Du finder alle hold under de forskellige emner herunder. Og du kan også bruge søgeboksen (lup-ikonet øverst på siden) til fx at skrive 'yoga', 'baby' eller 'tegning' hvis du leder efter noget bestemt.

Hvad kan jeg gå til i 2024?

Hos FOF finder du mange forskellige træningshold, hvor alle er velkomne - bl.a. yoga, pilates, pardans og gymnastik. Du kan også bruge nogle hyggelige timer på at lære et nyt håndarbejde, komme i gang med at tegne, lave keramik eller god mad i selskab med andre.

Bliv bedre til fremmedsprog på et kursus i italiensk, tysk, spansk, engelsk m.m. 

Vi har også skånsom træning for gravide og efterfødselshold i Randers og Hinnerup, samt babysvømning (kun Randers) og babyrytmik i Hinnerup, Hobro og Randers.

I 2024 er der også en række spændende workshops inden for det kreative område, Sy dit eget tøj, Doodle Diary, SkrivekurserTegnekurser og meget mere.

FOF i Randers udbyder også kurser i Førstehjælp til kørekort og et nyt intensivt, 4 timers førstehjælpskursus - se kommende datoer her.

Under emnet Personlig udvikling finder du blandt andet kurser i mindfulness, metakognitiv metode og alexanderteknik.

Vi tilføjer løbende nye, spændende foredrag til programmet. Se foredragskalenderen her.

Favrskov og Mariagerfjord

Du kan se en samlet oversigt over vores aktiviteter i Favrskov her - og i Mariagerfjord her.

Kontakt FOF

Kontakt gerne kontoret hvis du har spørgsmål - e-mail kontor@fof.dk eller tlf. 87 12 40 40 (mandag-torsdag).