Skip to content

NB! Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

malekursus FOF Malersalen Randers - tegne og male

Kurser

NYT i 2023

×
Pilates, mænd, herrer, FOF, Randers ,Hobro

Pilates for mænd

Udforsk dine interesser - og bliv klogere, sundere og gladere hos FOF

Drømmer du om at få en sundere krop eller udfordre din hjerne med at lære noget nyt? Det kan være du gerne vil i gang med at sy dit eget tøj, få ny inspiration til at lave lækker, sund mad eller lære at tale og læse et sprog, som du godt kan lide. 

Velkommen til FOF's online kursus-katalog. Her på hjemmesiden kan du finde alle FOF's aktuelle kurser i dagtimerne, aftentimerne og weekenden i de 3 kommuner Randers, Favrskov og Mariagerfjord.

Tilmelding - efterår 2023

De fleste hold med start i august/september 2023 er nu online og klar til tilmelding. Vi tilføjer løbende kurser og workshops, også når sæsonen er gået i gang. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked, når der er nye kurser og andet interessant nyt fra os.

Hvordan finder jeg mit kursus eller motionshold?

Du finder alle hold under de forskellige emner herunder. Og du kan også bruge søgeboksen (lup-ikonet øverst på siden) hvis du leder efter noget bestemt.

Hos FOF finder du mange forskellige træningshold, hvor alle er velkomne. Du kan også bruge noget tid på at lære et nyt håndarbejde, komme i gang med at tegne, lave keramik eller god mad i selskab med andre.

Bliv bedre til fremmedsprog på et kursus i italiensk, tysk, spansk, engelsk m.m. 

Vi har også skånsom træning for gravide og efterfødselshold, babyrytmik og babysvømning.

I 2023 er der helt nye workshops inden for det kreative område, blandt andet gobelinvævning i hobro, monoprint i Arden og Skriveværksted i Randers. Vi har også kreative kurser for børn og voksne sammen - fx keramik og billedkunst.

FOF i Randers udbyder også kurser i Førstehjælp til kørekort, og et nyt kursus i Førstehjælp til børn, henvendt til (kommende) forældre og bedsteforældre.

Under emnet Personlig udvikling finder du blandt andet kurser i mindfulness, metakognitiv metode og alexanderteknik.

Vi tilføjer løbende nye, spændende foredrag til programmet. Se foredragskalenderen her.

Favrskov og Mariagerfjord

Du kan se en samlet oversigt over vores aktiviteter i Favrskov her - og i Mariagerfjord her.

Kontakt FOF

Kontakt gerne kontoret hvis du har spørgsmål - e-mail kontor@fof.dk eller tlf. 87 12 40 40 (mandag-torsdag). Kontoret holder ferielukket fra 26/6 t.o.m. 6/8.