Skip to content
Rasmus Tantholdt

Rasmus Tantholdt - Hvordan har vores klode det?

Du kender ham fra fjernsynet – mød ham live i Kolding

Oplev en spændende aften med rapporter Rasmus Tantholdt, som har rejst over hele verden som journalist. Rasmus Tantholdt fortæller bl.a. om de etiske dilemmaer, han oplever verden over, og han søger altid at give oplevelserne perspektiv og indhold. 

I sit arbejde laver Rasmus Tantholdt grundig research og jagter de helt rigtige mennesker at interviewe. Derved får han den bedste baggrund og dokumentation for sine historier.

Foredraget vil komme omkring mange forskellige historier og konflikter: Fra krigsskuepladser og hungersnød over piratkapringer og naturkatastrofer til narkotika- og menneskesmugling med fokus på klimaet.

Information

  • Dato 26.10.2021-26.10.2021
  • Adresse Munkensdam Gymnasium
    Tøndervej 100
    6000 Kolding
  • Bemærkninger Før foredraget og i pausen sælges kaffe, te, vand og kager af gymnasiets elevstyret organisation TIP The Indian Project, der sender overskuddet til Little Big Help, som hjælper udsatte børn og kvinder i Indien. Du kan allerede nu forkøbe, det du gerne vil have i købsforløbet af billetten. Det vil hjælpe eleverne i hvor meget de skal produceret og reducere madspild.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 26.10.2021 19:00-20:50 Munkensdam Gymnasium

Rasmus Tantholdt