Skip to content
Doodling

Stress af med Doodling

Stress af med Doodling

Zentangle for alle

Dét at tegne er en kunst, men mange siger, at de ikke kan jeg finde ud af det, og opgiver uden at give det et forsøg. Men med nogle teknikker og ro og tålmodighed, kan alle lære at tegne.

Inden for de sidste år er Doodling – nogen kalder det Zentangle – blevet meget moderne.

Doodling er en stress terapeutisk tegnekunst. Og mange kender det, uden at vide det. Det er fx når man sidder til et møde og tegner små firkanter på et stykke papir, der faktisk er starten til Doodling. Doodling er i øjeblikket mest kendt, som malebøger man kan farvelægge, for at slippe af med eller nedtrappe stress. Men i andre lande, som fx USA, er de gået videre til at lærer folk, hvordan de selv laver deres kunst før farvelægningen. Og her kommer kurset ind i billedet.

Du vil lære hvordan man doodler og hvordan man laver sin egen kunst på papir, trin for trin, og blive mere afstresset og dygtigere til at tegne.


Dette hold er for dig, der ikke kan deltage på et almindeligt hold. Der skal derfor udfyldes en handicap erklæring ved underviseren på første mødegang du deltager. Manglende underskrift på en handicap erklæring fra underviseren medfører at deltagelse på holdet skal afvises.

... i så fald henvises til vores øvrige hold.