Skip to content

Forårsholdene kommer snart på hylderne... så få besked som en af de første, når de er klar

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Gå til Yoga hos FOF

Hensyntagende MediYoga

Hensyntagende medicinsk yoga

MediYoga – en terapeutisk yogaform 

Dette MediYoga hold er for dig, der ikke kan deltage på et almindeligt hold på grund af særlige udfordringer af fysisk eller psykisk art. Deltagelser på holdet forudsætter udfyldelse af Tro- og loveerklæring, som afleveres til underviseren på første mødegang.

MediYoga er en forskningsbaseret, terapeutisk yogaform, som hjælper dig med at skabe fysisk, emotionel og psykisk balance.

MediYoga sætter gang i kroppens egen evne til at hele, giver energi, klarhed og selvindsigt, så du bliver bedre til at lytte til din krops signaler og håndtere psykiske udfordringer.

MediYoga har vist sig at have positiv effekt for forskellige patientgrupper med specifikke behov, f.eks. stress, træthed, rygproblemer, hjerte-kar-sygdomme, kræft, diabetes, søvnforstyrrelser, neurologiske sygdomme, hovedpine mv.

Programmet indeholder åndedrætsøvelser, blid yoga, hvile og meditation. Vi integrerer nærvær, selvomsorg, accept og venlighed i vores praksis.

MediYoga bruges på hospitaler og klinikker i Norge, Sverige og Danmark.

Effekten af MediYoga

Udover at MediYoga bidrager til fysisk og mental balance påvirker det kroppen og organerne på forskellige måder. Bl.a. opleves en positiv indvirkning på vores fordøjelse, immunforsvar, hjerterytme, blodomløb og hormonsystem.

Ved blid yoga og meditation mindskes kroppens negative reaktioner på stress. MediYoga sætter gang i kroppens egen evne til at hele, giver energi, giver klarhed og selvindsigt, så vi bliver bedre til at lytte til vores krops signaler og håndtere psykiske udfordringer.

Mediyogaen bidrager således til en større kropsbevidsthed og mental og fysisk balance.