Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Kursister der laver pilates stræk øvelser

Pilates - særligt tilrettelagt

Pilates - særligt tilrettelagt

Pilates er funktionel træning, hvor der er fokus på at styrke din krop, så du bliver bedre i stand til at udføre de udfordringer du møder i din dagligdag og generelt set får dig til at trives bedre.

Der er fokus på kropsholdninger, balance og fleksibilitet og Pilates er en af de træningsformer, hvor risikoen for skader er lavere end ved andre anstrengende former for motion og træning.

Der vil blive taget hensyn til den enkeltes udfordringer og der er færre deltagere på holdet end på andre Pilates hold. 

Jo ældre vi bliver, jo mindre fleksible bliver vi. Pilates er her med til at opretholde vores fleksibilitet og endda gøre os mere fleksible, end vi nogensinde har været. Og har du smerter i lænd, skuldre og nakke vil du hurtigt opdage, at Pilates er den perfekte kur.

Lektionen afsluttes med gode strækøvelser fra Yin yogaen og en dejlig afspænding.


Dette hold er for dig, der ikke kan deltage på et almindeligt hold, da du har nogle begrænsninger der har brug for at blive taget hensyn til. Der skal derfor udfyldes en tro- og love erklæring ved underviseren på første mødegang du deltager. Manglende underskrift på en tro- og love erklæring fra underviseren medfører at deltagelse på holdet skal afvises.

... i så fald henvises til vores øvrige hold.