Skip to content
Gå til pilates hos FOF Sydjylland

Pilates med hensyn

Pilates med hensyn

Pilates er træning, hvor der er fokus på at styrke din krop, mere specifikt en træningsform, hvor du træner din core, hvilket gør dig mere egnet til fysiske udfordringer i din dagligdag og generelt set får dig til at trives bedre.

Der er fokus på kropsholdninger, balance og fleksibilitet og Pilates er en af de træningsformer, hvor risikoen for skader er lavere end ved andre anstrengende former for motion og træning.

Øvelserne vil udfordre din core. Dine mavemuskler vil især blive udfordret, men på en meget mere behagelig måde, end hvis du tager en masse mavebøjninger, hvor du er øm i flere dage efterfølgende. Her kommer du til at bruge hele din mave og ikke kun de øverste 4 mavemuskler, hvilket giver de fleste en noget fladere mave.

Jo ældre vi bliver, jo mindre fleksible bliver vi. Pilates er her med til at opretholde vores fleksibilitet og endda gøre os mere fleksible end vi nogensinde har været. Og har du smerter i lænd, skuldre og nakke vil du hurtigt opdage, at Pilates er den perfekte kur.

Dette hold er for dig, der ikke kan deltage på et almindeligt hold, da du har nogle begrænsninger der har brug for at blive taget hensyn til. Der skal derfor udfyldes en handicap erklæring ved underviseren på første mødegang du deltager. Manglende underskrift på en handicap erklæring fra underviseren medfører at deltagelse på holdet skal afvises.

... i så fald henvises til vores øvrige hold.