Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Lær at lave prints på stof med plantefarver ved Lotte hos FOF Sydjylland

Plantefarv prints på stof

Plantefarvning - skab unikke prints på stof

Deltag i dette spændende plantefarvekursus og lær at skabe smukke og unikke prints på stof med plantefarve. Hvad enten du gerne vil give dig i kast med plantefarvning for første gang, eller du før har beskæftiget dig med plantefarvning, så er der masser af ny viden at finde på dette kursus, så tøv ikke med at tilmelde dig.

Under kyndig vejledning fra underviser Lotte, udforsker vi forskellige teknikker, herunder soyaprint, kartoffeltryk, malebejdser og meget mere, for at skabe de mest fantastiske tekstiler.

Om lørdagen skal vi forberede og bejdse vores tekstiler og prøve de forskellige teknikker af på stofprøver og jeres egne medbragte tekstiler. Værkerne skal tørre natten over og om søndagen er vi klar til at dykke ned i plantefarvningen.

Du vil lære at skabe de smukkeste prints på forskellige måder og får en stor viden med hjem omkring bejdse og plantefarvning.

Værd at vide

Se hvad du skal medbringe og andre vigtige oplysninger under bemærkningerne på det enkelte hold.