Glæd dig - Der kommer snart nye hold på hjemmesiden - Få besked som en af de første når de er klar 📬
Tilmeld nyhedsbrevetGlæd dig - Der kommer snart nye hold på hjemmesiden - Få besked som en af de første når de er klar 📬
Tilmeld nyhedsbrevetHjemmelavede flødeboller smager fantastisk - og nu har du muligheden for at lære at lave dem selv.
På kurset lærer du alle de tricks du skal kende, for at lave flødeboller på en lækker bund med skum i den lækreste bløde konsistens omgivet af et smukt lag chokolade med det helt rette knæk.
Du får ca. 10 flødeboller ud af en portion og der er 5-6 forskellige bunde at vælge imellem (bl.a. marcipan) og ca. 25 forskellige slags krymmel.
Chokoladen vi arbejder med er Callebaut, og der kan vælges imellem mælkechokolade, hvid chokolade eller mørk chokolade.
Lær at lave flødebolleskum i den helt rette konsistens, sprøjte flødebollerne op, temperere chokoladen rigtigt og dyppe dine flødeboller i den og derefter pynte dem.
Vær opmærksom på at der kan være vigtige informationer under bemærkningerne på det enkelte hold.