Skip to content
Lav mad for herrer hos FOF Sydjylland

Herremad

Herremad

Hverdagsretter med et twist og ny inspiration

Har du f.eks. fået serveret boller i karry med 6 slags dip/tilbehør? Nu har du chancen for at prøve det.

På første undervisningsdag aftales ambitionsniveauet og de retter deltagerne ønsker i løbet af sæsonen.

Herreretter kan være

  • Stegt flæsk m. persillesovs
  • Labskovs
  • Gule ærter
  • Wienerschnitzel
  • Flæskesteg med sprød svær
  • Ægte Beuf Stroganoff med bunker af paprika, fremstillet af oksemørbrad
  • Pariserbeuf m. råstegte kartofler og ægte bearnaise sauce

Eller skal vi fremstille vores egen hjemmelavede rullepølse, leverpostej, krydderfedt og andet pålæg (luxus smørrebrød)?

Vi skal jo selvfølgelig fremstille det meste fra bunden.

Hver gang laver vi en hovedret, samt en forret eller dessert, som for det meste tallerkenanrettes.

Underviserens intension er at lave almindelige, men spændende retter, hvor der gøres meget ud af præsentation og tilbehør.

Råvarer afregnes direkte til underviseren. Prisen for råvarer afhænger af, hvad der aftales første undervisningsdag: anslås til kr. 50-100 pr gang ca.

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til, og mod på at udvide sin viden og erfaring om den gode madlavning i hyggeligt samvær.

Vi laver mad sammen, spiser den sammen bagefter og hygger os imens.

Husk at medbringe drikkevarer hver gang.