Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 4. august. God sommer og på gensyn 👋

Tilmeld nyhedsbrev
Små italienske ostekugler

Italiensk fingerfood

Små bidder, stor smag!

Elsker du italiensk mad? Drømmer du om at mestre kunsten at skabe små, lækre bidder, der bringer smagen af Italien til dine fester? Kom med på et inspirerende madlavningskursus, hvor du lærer at tilberede autentisk italiensk fingerfood, der løfter enhver sammenkomst til nye højder.

Uanset om du er ny i køkkenet eller en erfaren madentusiast, vil du få masser af inspiration og teknikker til at imponere dine gæster. Italiensk mad handler om enkelhed, velsmag og samvær - og netop det vil du opleve her. Vi dykker ned i klassiske råvarer og kombinerer dem til elegante småretter, perfekte til både uformelle sammenkomster og stilfulde middage.

Over to stemningsfulde aftener i november og december guider Inger dig igennem en række appetitvækkende italienske specialiteter. På menuen finder du alt fra sprøde bruschetta med tomat eller trøffelcreme og crostini med hjemmelavet pesto og røget fisk til friskbagt focaccia, ricotta bagt med krydderurter og gratinerede champignons. Vi tilbereder også minisandwich med tuncreme, friturestegte salvieblade, romerske ris kroketter, farverige ostekugler og butterdejsmedaljoner med gorgonzolacreme. Og til den søde tand? Piemontesiske nøddekager med chokoladefyld og siciliansk kransekage.

Undervejs får du mulighed for at eksperimentere i køkkenet og lære at præsentere dine retter smukt og indbydende. Vi afslutter hver aften med at nyde vores kreationer sammen - måske ledsaget af et godt glas italiensk vin.

Glæd dig til to aftener fyldt med inspiration, læring og lækre smagsoplevelser. Tilmeld dig nu, og tag med på en kulinarisk rundtur i Italien - én lille bid ad gangen!

Vær opmærksom på vigtige informationer i bemærkningsfeltet på det enkelte hold.

Information

  • Dato 20.11.2025-11.12.2025
  • Adresse Lyshøjskolen
    Lyshøj Alle 1
    6000 Kolding
  • Lokale Køkken
  • Bemærkninger Der er en udgift til råvarer på ca. kr. 160 - 180 pr. gang som afregnes med underviseren. 1. og 2. mødegang afregnes 1. mødegang.Tag gerne forklæde - drikkevarer - viskestykke og bøtter til evt. rester med.Benyt indgang C for at komme til lokalet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 20.11.2025 17:30-21:30 Lyshøjskolen Inger Harborg
2 Torsdag 11.12.2025 17:30-21:30 Lyshøjskolen Inger Harborg
Inger Harborg
Underviser

Inger Harborg

Jeg underviser hos FOF i italiensk og italiensk madlavning.

Jeg er uddannet korrespondent i engelsk og tysk, men min passion for det italienske sprog bragte mig i 1982 til Rom, for at lære italiensk helt fra bunden.

Det blev en lang rejse på næsten tre årtier, med bopæl i flere regioner. Jeg faldt totalt for Italien og italienerne, og beundrer deres evne til at nyde ”la dolce vita”, og at de stiller høje krav til kvalitet og smag i madlavningen. I 2023 deltog jeg i et 8 ugers kursus på kokkeskolen International Academy of Italian Cuisine i Lucca for at løfte min kokkekunst til et højere niveau og hente ny inspiration.

Når jeg underviser, kan jeg lide at dele ud af min skattekiste af kendskab til det italienske sprog, køkken og den italienske kultur - og at bringe kursisterne tættere på Italien.