Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 4. august. God sommer og på gensyn 👋
Tilmeld nyhedsbrevKontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 4. august. God sommer og på gensyn 👋
Tilmeld nyhedsbrevEr du nysgerrig efter at lære at tilberede mættende og velsmagende retter uden kød og fisk? Hvis du søger inspiration til plantebaserede retter uden at gå på kompromis med smagen, er det italienske køkken det perfekte sted at starte!
På dette kursus lærer du at trylle med sæsonens grøntsager, friske krydderurter, bælgfrugter, mandler, spelt og olivenolie - og skabe retter, der forkæler både gane og øjne.
Vi dykker ned i en farverig middagsoplevelse, hvor vi tilbereder:
Kurset giver dig meget mere end opskrifter - du får en sanselig smagsoplevelse og indsigt i særlige ingredienser og teknikker, så du kan imponere både dig selv og dine gæster med velsmagende og sund mad.
Tag det første skridt ind i det plantebaserede univers af smag og variation - tilmeld dig nu for at sikre din plads!
Vær opmærksom på vigtige informationer i bemærkningsfeltet på det enkelte hold.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 02.09.2025 | 17:00-21:00 | Lyshøjskolen | Inger Harborg |
Jeg underviser hos FOF i italiensk og italiensk madlavning.
Jeg er uddannet korrespondent i engelsk og tysk, men min passion for det italienske sprog bragte mig i 1982 til Rom, for at lære italiensk helt fra bunden.
Det blev en lang rejse på næsten tre årtier, med bopæl i flere regioner. Jeg faldt totalt for Italien og italienerne, og beundrer deres evne til at nyde ”la dolce vita”, og at de stiller høje krav til kvalitet og smag i madlavningen. I 2023 deltog jeg i et 8 ugers kursus på kokkeskolen International Academy of Italian Cuisine i Lucca for at løfte min kokkekunst til et højere niveau og hente ny inspiration.
Når jeg underviser, kan jeg lide at dele ud af min skattekiste af kendskab til det italienske sprog, køkken og den italienske kultur - og at bringe kursisterne tættere på Italien.