Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 4. august. God sommer og på gensyn 👋

Tilmeld nyhedsbrev
Auberginer alla scapece

Plantebaseret italiensk gourmet - smag der overrasker

For begyndere

Er du nysgerrig efter at lære at tilberede mættende og velsmagende retter uden kød og fisk? Hvis du søger inspiration til plantebaserede retter uden at gå på kompromis med smagen, er det italienske køkken det perfekte sted at starte!

På dette kursus lærer du at trylle med sæsonens grøntsager, friske krydderurter, bælgfrugter, mandler, spelt og olivenolie - og skabe retter, der forkæler både gane og øjne.

Vi dykker ned i en farverig middagsoplevelse, hvor vi tilbereder:

  • Smagfulde forretter med aubergine, peberfrugt og squash, samt en sprød farinata (kikærtepizza)
  • En rustik speltotto med svampe
  • En uimodståelig dessert med bagte nektariner fyldt med mandler og amaretto

Kurset giver dig meget mere end opskrifter - du får en sanselig smagsoplevelse og indsigt i særlige ingredienser og teknikker, så du kan imponere både dig selv og dine gæster med velsmagende og sund mad.

Tag det første skridt ind i det plantebaserede univers af smag og variation - tilmeld dig nu for at sikre din plads!

Vær opmærksom på vigtige informationer i bemærkningsfeltet på det enkelte hold.

Information

  • Dato 02.09.2025-02.09.2025
  • Adresse Lyshøjskolen
    Lyshøj Alle 1
    6000 Kolding
  • Lokale Køkken
  • Bemærkninger Der er en udgift til råvarer på ca. kr. 140 - 160 som afregnes med underviseren. Tag gerne forklæde og drikkevarer med.Benyt indgang C for at komme til lokalet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 02.09.2025 17:00-21:00 Lyshøjskolen Inger Harborg
Inger Harborg
Underviser

Inger Harborg

Jeg underviser hos FOF i italiensk og italiensk madlavning.

Jeg er uddannet korrespondent i engelsk og tysk, men min passion for det italienske sprog bragte mig i 1982 til Rom, for at lære italiensk helt fra bunden.

Det blev en lang rejse på næsten tre årtier, med bopæl i flere regioner. Jeg faldt totalt for Italien og italienerne, og beundrer deres evne til at nyde ”la dolce vita”, og at de stiller høje krav til kvalitet og smag i madlavningen. I 2023 deltog jeg i et 8 ugers kursus på kokkeskolen International Academy of Italian Cuisine i Lucca for at løfte min kokkekunst til et højere niveau og hente ny inspiration.

Når jeg underviser, kan jeg lide at dele ud af min skattekiste af kendskab til det italienske sprog, køkken og den italienske kultur - og at bringe kursisterne tættere på Italien.