Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Senior der laver strækøvelser med stol på en yogamåtte

Bevægelse for seniorer 65+ år

Når vi bliver ældre, kan der være ting som ikke længere er så let for kroppen, vi får skavanker, der kan begrænse os og man kan blive mindre trygge ved at bevæge sig.

Undervisningen er derfor udarbejdet, så det meste kan laves siddende på en stol, men også stående, hvis man har mulighed for det.

Vedligeholdelse af kroppen gennem fysisk aktivitet er den bedste måde at forblive bevægelige på, og dermed undgå at kroppen begrænser os for meget.

Man kan deltage på dette hold, uanset hvilke erfaringer man har med motion.

Undervisningen består af opvarmning og flere forskellige lette øvelser og stræk som styrker og smidiggør de forskellige muskelgrupper.

Lektionerne afrundes med en lille meditation.

Holdet er rettet mod aldersgruppen 65+.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 13:00-13:45 KUC Rebekka Jessen
2 Torsdag 12.09.2024 13:00-13:45 KUC Rebekka Jessen
3 Torsdag 19.09.2024 13:00-13:45 KUC Rebekka Jessen
Se alle Se færre
Rebekka Jessen
Underviser og foredragsholder

Rebekka Jessen

Jeg brænder for at forbedre vores forhold til krop og sundhed, så alle kan føle sig okay.

Når vi slipper tankerne om idealerne, og i stedet handler på de positive ønsker vi har for vores liv, oplever vi mere trivsel og glæde. Det vil jeg gerne hjælpe dig med – for det er nemlig sundt!

Som Professionsbachelor med speciale i sundhedsfremme og forebyggelse, ligger det mig meget på sinde, at vi bliver bedre til at leve med den krop vi har og holder den ved lige.

Min tilgang til sundhed er holistisk og pragmatisk.

Det er vigtigt for mig at være med til, at skabe tilbud som passer til alle, uanset forudsætninger i forhold til fysisk aktivitet, sund kost eller kroppens nuværende formåen.

Fællesskab og nærvær er også sundt og derfor vil jeg gøre mit, til at skabe en god atmosfære på holdene.

Jeg er en imødekommende og engageret underviser, der har fokus på at styrke det forhold, du har til din krop og sundhed.