Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Kursister der laver pilates stræk øvelser

Pilates med redskaber

Pilates er funktionel træning, hvor der er fokus på at styrke din krop, så du bliver i bedre stand til at udføre de udfordringer, du møder i din dagligdag og generelt set får dig til at trives bedre.

Der er fokus på kropsholdninger, balance og fleksibilitet og Pilates er en af de træningsformer, hvor risikoen for skader er lavere end ved andre anstrengende former for motion og træning.

Øvelserne vil udfordre din core. Dine mavemuskler vil især blive udfordret, men på en meget mere behagelig måde, end hvis du tager en masse mavebøjninger - hvor du er øm i flere dage efterfølgende. Her kommer du til at bruge hele din mave og ikke kun de øverste 4 mavemuskler, hvilket giver de fleste en noget fladere mave.

Jo ældre vi bliver, jo mindre fleksible bliver vi. Pilates er her med til at opretholde vores fleksibilitet og endda gøre os mere fleksible end vi nogensinde har været. Og har du smerter i lænd, skuldre og nakke vil du hurtigt opdage, at Pilates er den perfekte kur.

I løbet af sæsonen vil vi bruge forskellige redskaber, som bolde i forskellige størrelser, foam rolls og elastikker.

Lektionen afsluttes med gode strækøvelser fra Yin yogaen og en dejlig afspænding.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 14:00-15:30 Idrætsbygningen Tina Knudsen
2 Onsdag 11.09.2024 14:00-15:30 Idrætsbygningen Tina Knudsen
3 Onsdag 18.09.2024 14:00-15:30 Idrætsbygningen Tina Knudsen
Se alle Se færre
Tina D. Knudsen - underviser i bevægelses- og motionshold
Underviser

Tina Knudsen

Jeg er en glad og smilende instruktør, som altid tager godt imod alle deltagerne på mine hold. Det er vigtigt for mig, at alle har det godt og glæder sig til at komme og gerne kommer igen år efter år.

Jeg er uddannet Pilates instruktør, Aerobic instruktør, Zumba instruktør, Hit Fit instruktør, og diverse andre former for glad bevægelse, hvor der kan bruges musik som inspiration.

Jeg har undervist i mere end 20 år i forskellige regi, og nu glæder jeg mig til at tage imod dig hos FOF.

I min undervisning indgår altid en god opvarmning, styrketræning og en god udstrækning, og på Pilates holdene også en dejlig afspænding som afslutning på timen.

Jeg glæder mig til at se dig.