Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Pilates for gravide hos FOF Sydjylland

Yoga for gravide

Yoga for gravide

Nyd din graviditet med yogaøvelser, som tilpasses den enkelte og hvor der tages højde for den gravides ændrede kropsholdning og udholdenhed.

Det skal være en glædelig tid for dig at være gravid. Nye fremtidsaspekter, forandring i krop og sjæl, samt håb og drømme, der venter spændt på en forløsning med det lille nye mirakel i maven.

Underviseren guider dig igennem en nænsom og blid yogasession, hvor du får nye redskaber og indsigter til at følge med udviklingen i kroppen og sjælen. Der vil være åndedrætsøvelser til afspænding og smertelindring, øget fokus og grounding. Dejlige styrkende og afspændende stillinger, så energien kan flyde i kroppen og give lindring og støtte til den voksende mave. Alt dette er med til at udvikle en øget bevidsthed indadtil og tilknytning til din baby.

Praktisk information

Det er en god ide at have behageligt tøj på til yoga. Det kan både være yogatøj, med elastiske bukser og trøjer, der sidder ind til kroppen, så det ikke flytter sig rundt under de forskellige stillinger, eller det kan være afslappende tøj, der giver plads til kroppen og maven, så det er rart og ikke strammer.

Husk varme sokker og en varm trøje til afspændingen, og du er velkommen til at tage dit eget varme tæppe med og evt. en lille rar pude til hovedet.

Udstyr der vil blive brugt i undervisningen er bl.a. måtter, blokke, bolstre, skumpuder, tæpper, små bolde, varme tæpper og øjenpude til afspænding.