Skip to content
Lær kinesisk ved Ying hos FOF Sydjylland

Kinesisk for nybegyndere

Kinesisk for nybegyndere

Hvad sker der post-pandemi for Kina og verden? Er du nysgerrig om Kina som uddannelses-, arbejds- og investeringssted eller som bl.a. rejse eller oplevelsessted i fremtiden?

Det vil måske være en fordel i at kunne forstå kinesisk og kunne bruge mange af de kinesiske sociale medier og funktionelle apps. Bl.a. WeChat og Baidu (ligesom Google i Kina) eller indkøbsapps som Taobao, Tmall eller Jingdong... De fleste byer i Kina er også et pengeløst samfund, hvor man bruger WeChat eller Alipay.

Kinas officielle sprog er rigs-kinesisk og er det, som vi i vesten kalder mandarin-kinesisk. På kinesisk bruges der flere navne, men det officielle navn er Putonghua, men kaldes også for Guoyu, Huayu, Hanyu og Zhongwen.

På dette hold lærer du at tale og læse mandarin-kinesisk, og du bliver i stand til at læse og skrive kinesisk både med fonetik (Pinyin) og kinesiske tegn.

Du vil få e-bøger, der svarer til niveauet, downloadet gratis til brug for undervisningen (lærebog og øvelses bog som svarer til niveauet – der er 12 niveauer, som svarer til gymnasie niveau, hvis man gennemgår alle bøger).