Skip to content

Alle aktiviteter i FOF Sydjylland med fysisk fremmøde er sat i bero t.o.m. den 7. februar, eller når myndighederne mener det igen er forsvarligt at genoptage undervisningen. Hold dig orienteret her på siden og på coronasmitte.dk

Se mere

Kan du ikke vente? Vær på kursus hjemmefra med vores fjernundervisning!

Se online kurser
Tyskundervisning i FOF

Tysk genopfriskning

Tysk genopfriskning

Kan du allerede en smule tysk og vil gerne anvende det noget mere. Det kan godt være svært at forstå tysk og gøre sig forståeligt i mødet med tyskere. Målet med lektionerne er at styrke dit hverdagstysk, så du føler dig klar til at færdes rundt på egen hånd. Samtidig får du en viden om det tyske samfund og kultur.

Samtaler ud fra letforståelige tekster og filmklip er udgangspunktet i en levende undervisning. Suppleret med lytte øvelser får du opbygget en rigtig god sproglig basis med en sikker udtale. Vi kommer også ind på sætningernes opbygning og grammatikken ved at øve os på diverse opgaver. Og så vil vi arbejde med de mest almindelige sætninger og opbygge et ordforråd, som du kan anvende lige med det samme.

Undervisningen bliver tilpasset til kursisternes individuelle niveau og du er velkommen til at komme med forslag til indholdet.

Der må påregnes ekstra udgifter til bøger og/eller kopier, som afregnes direkte med underviseren.

Filtrér