Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Kom på vandreferie til Exmoor nationalpark i England med FOF Sydjylland

Kom på vandreferie i England

Interesseliste til vandreferie i Exmoor nationalpark

Der planlægges en tur i foråret og efteråret 2024. Når vi har det fulde program og kender datoer og priser for turen, udsendes en mail til dem, der er tilmeldt interesselisten, hvor man svarer tilbage om man vil med på turen. Derefter flytter vi dig over på turen og sender dig en bekræftelse og en faktura med betalingslink - eller et indbetalingskort.

HUSK ved tilmelding til interesselisten:

  • Hver person tilmeldes enkeltvis.
  • Hvis du ønsker at dele værelse med nogen på turen, skriver du vedkommendes fulde navn i kommentarfeltet.
  • Hvis du ønsker et enkeltværelse skriver du det i kommentarfeltet.

Nyd den smukke natur i det sydvestlige England

Oplev hedeområdernes store åbne vidder, hvor ponyer, får og kvæg strejfer frit omkring og floderne risler højlydt i dybe dale. Nyd de fredelige, storslåede skovområder, den smukke South West Coast Path med myriader af planteliv og spektakulære udsigter, de stejle stigninger fra havets overflade til 330 meter med udsigt over Bristol-kanalen mod Wales, de små landsbyer og tvillingebyerne Lynmouth og Lynton.

Vi flyver til England, kører i minibus når vi ikke vandrer, bor på et lille, landligt hotel, der serverer god aftensmad og morgenmad. Der er max 8 deltagere på hver tur. Guiden er englænder og taler engelsk (men bare rolig, han bor nær Kolding og underviser til dagligt i engelsk hos FOF, så der kan kommunikeres på dansk).

 Logo til Rejsegarantifonden med vores nr.