Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Pilates for begyndere hos FOF i Horsens

Pilates for begyndere

Pilates for begyndere

Ondt i nakken? Stive led? Sammenfalden holdning? Træt i kroppen? Manglende balance? Behov for at være god ved dig selv? Så er pilates noget for dig.
Pilates er en skånsom men meget effektiv træningsform for hele kroppen, der giver energi, en god holdning, styrke og bevægelighed.
 
En krop i balance!
 
Der er fokus på at træne kernemuskulaturen med målrettede, grundige øvelser, hvor der er god tid til at mærke, hvad der sker i kroppen. Mave, bug, ryg, bækken, skuldre og hofter bliver arbejdet godt igennem med både styrkeøvelser og afspændingsøvelser.
 
Åndedrættet bruges bevidst, da det øger øvelsernes effektivitet meget.
Øvelserne foregår stående, siddende og liggende på en træningsmåtte, og der bruges nogle gange redskaber som bolde og elastikker.
Alle øvelserne kan laves, så de er tilpasset den enkelte, og der er grundig instruktion i hver øvelse, så der bliver taget hensyn til lige netop din krop. I forløbet vil du opleve en udvikling, hvor du får styr på pilates grundprincipperne, og din krop bliver fortrolig med flere øvelser.
Udover de kropslige fordele, vil Linda gerne bidrage til, at den enkelte kursist bliver gladere for sin krop samt får en oplevelse af at stresse af og gøre noget godt for sig selv!
 
Alle kan være med og få noget ud af forløbet.
Linda Jakobsen er uddannet instruktør i Balanced Body Pilates ved Den Intelligente Krop og har undervist siden 2016.