Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Yin yoga balasana yogapose yogastilart afspænding

Yoga stilarter

Yoga - Øget selvværd og energiniveau

Det fantastiske ved Yoga er, at der er plads til alle og alle kan få noget ud af Yoga. Nogle vil gerne blive stærkere og mere smidige, andre vil gerne mindske deres stressniveau og nogle begynder til Yoga for at forbedre deres funktionsnedsættelse. Hos FOF tilbyder vi mange forskellige yogastilarter. Læs om de forskellige yogastilarter herunder og vælg derefter det hold, som passer bedst til dig. 

7 gode grunde til at dyrke yoga - læs mere via linket. 

Hensyntagende yoga i Horsens:

Nogle af vores hold er hensyntagende træning. Det er undervisning på små hold, hvor der er tid og plads til at give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed. Du finder holdene under de forskellige andre kategorier.
Vores hold henvender sig til alle med fysiske eller psykiske skavanker, som har brug for specifik træning. På vores hold lærer du de bedste øvelser for netop din krop. Vi tilbyder mange forskellige former for hensyntagende træning, hvor du får styrket dine muskler, din kondition og smidighed. 
Med specifik hensyntagende træning kan du forbedre dit funktionsniveau og din livskvalitet.

Ved tilmelding og betaling til nedenstående hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning.