Skip to content

Hensynstagende bevægelse

Hensynstagende bevægelse

VELVÆRE - KROP, SIND OG BALANCE - FÆLLESSKAB

På vores hensyntagende hold, er der fx mulighed for at styrke både krop og sjæl - også fra morgenstunden med enkle qi gong-øvelser og yoga, der forener krop og sind. Husk at du stadig kan være med på mange hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. Det kan også være muligt at få en prøvegang via kontakt til kontoret mandag - torsdag kl. 10.00 - 14.00 på tlf. 86 32 55 88.

FOF har talt med Bettina Bøhl Petersen, der i mere end 6 år har dyrket yoga hos FOF Djursland. Bettina er blevet så glad for fællesskabet i aftenskolen, at hun nu også går til korsang og tager på tur med FOF.

Hvorfor begyndte du at gå til yoga?

Jeg har en rygskade, som jeg har døjet med i mange år. Så på et tidspunkt, hvor jeg virkelig var øm og stiv i kroppen, besluttede jeg at prøve yoga. Og det har virkelig gjort en forskel. I yoga har man nogle gode stræk, der løsner op for musklerne og som øger smidigheden. Yoga styrker også din balance, så det gør virkelig noget godt for din krop. Derudover har vi nogle åndedrætsøvelser, der er rigtig gode for min astma. Og så er yoga jo også godt for velværet, fortæller yogadeltager Bettina Bøhl Petersen.