Skip to content
Beton FOF kursus Herning

Beton

Beton

Beton er et spændende materiale for dig med lyst til kreative udfordringer,

og på kurset her får du en grundig introduktion. Du lærer om materialets egenskaber og om grundlæggende støbeteknikker, så du efterfølgende evt. kan fortsætte på egen hånd. Vi blander beton og eksperimenterer med støbning i forskellige typer forme, figur samt frihånd.

Kurset giver dig en forståelse for betonens muligheder og ruster dig til på egen hånd at kunne støbe simple vaser, skåle, skulpturer og lignende. Derudover støber vi figur i latexforme og slutter af med at male vores figur. Underviseren tager forme med, som du gerne må bruge, eller du kan designe dine egne i lamineret papir eller pap, bøtter ol.
Resultaterne skal hærde og frihåndsfigur er klar til maling på 2. kursusdag mens øvrige figur er klar til maling på 3. kursusdag.

Medbring gerne følgende: Engangsforme f.eks. mælkekartoner, nylonstrømper, plastflasker, silikoneforme, isbøtter m.m., som der kan støbe i.

Materialeudegifter: Startpakke til ca. kr. 35,- Beton afregnes med ca. 30,- til 40,- kr. pr. kg pr. deltager, som afregnes direkte med underviseren.

 
Filtrér