Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere hjemmesiden med kommende aktiviteter. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og du får besked som en af de første om de nye hold og foredrag eller følg med på Facebook. Fra medio juni vil de nye hold for næste sæson ligge på hjemmesiden.

PunchNeedle kursus FOF Herning

Punch Needle Tufting

Punch Needle Tufting

Punch needle, tufting, smyrna med Danella-nål.

At sidde med sine garnrester og tufte små vægbilledtæpper eller tæpper til gulvet er blevet det helt store hit. Derfor tilbyder vi et begynderkursus, så du kan lære, Hvordan du kommer i gang med at bruge en punch-needle nål eller en Danella-nål, samt hvordan du færdigmonterer dit arbejde.

Her har du mulighed for at lave fine billedtæpper, hvor du giver gas med farver og mønstre, og samtidig får du evt. brugt garnresterne fra strikkekurven.
Det er en hyggelig lille syssel, som ikke fylder meget i hjemmet. Du skal bruge en punch-needle-nål, alle mulige tykkelser og farver af garnrester, noget stof til at tufte på samt en ramme.

Gå en tur på nettet og se, hvilke muligheder du har med denne sjove teknik, som har fået en renæssance i disse år. 
Kurset er en oplagt gaveidé til den kreative veninde, nabo eller kollega.

Materialeudgifter: Underviseren medbringer materialer, som kan købes på kurset. Et begyndersæt koster ca.365,- kr.(Indhold stof, ramme, garn, punch-needle-nål, lim til montering) Underviseren medbringer også Danella-nåle, som du kan prøve, og som du har mulighed for at købe for (480,- kr). 
Medbring gerne alle dine garnrester.