Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Vi er i fuld gang med at oprette hold til efterårssæsonen. Vores foredrag og kirkekoncerter kan du booke her på siden allerede nu. Tilmelding til efterårets spændende kurser bliver muligt i løbet af juni. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk

Pilefletkursus FOF

Fletterier i naturrattan

Fletterier i naturrattan

Naturrattan kendes muligvis mest som peddigrør. Naturrattan er smidigt, blød, ensartet og og findes i mange forskellige farver og tykkelser. I modsætning til for eksempel andet kurveflet materiale pil, meget langt (3-4 m) og på grund af dets ensartethed, giver det nogle andre fantastiske muligheder for at skabe smukke og anvendelige kurve, fade, tasker med mere, med sit helt eget personlige præg.

Naturrattan er samtidig let at arbejde med og kan tåle at tørre ud imellem arbejdsprocesserne.

Medbring: God rosensaks, gl. håndklæde eller viskestykke og en vandforstøver. Det er muligt at låne værktøj af underviseren, såfremt der afsprittes efter brug.

Materialeudgifter: Afregnes efter vægt med underviseren på dagen, men afhængig af forbrug vil det ligge på ca. 200,- kroner pr. deltager.

Filtrér