Skip to content
Madlavning ved FOF Herning

Dansk mad

Ny Dansk mad

Verden er under forandring

– mon vi tænker på, at vore madvalg er et af verdens mest magtfulde våben? Mon ikke vi har brug for at tage gaflen i den anden hånd – i den bæredygtige hånd. Hvad det vil sige, beskæftiger vi os med på dette kursus. Hvad gør vi godt i at skrue op for og hvad vil vi have godt af at spare på?

Kom og få en masse inspiration til, hvordan du i praksis kan håndtere de nye anbefalinger, så vi både får lavet nogle lækre oplevelser omkring bordet og samtidig fremmer egen sundhed. Alle fire aftener vil indeholde både teori, madlavning og mulighed for debat, således at vi også inspirerer hinanden til at blive bedre rustet ift. at gøre velkvalificerede valg på madfronten fremover.                                                                                        

Udgifter til råvarer er ca. 90,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde, egne knive og en lille opbevaringsboks med låg, hvis der skulle være gode rester i overskud 😉.

Filtrér