Skip to content

Personlig udvikling med NADA øre akupunktur (H)

Effektiv måde at reducere stress og fremme indre ro

NADA-metoden bygger på traditionel kinesisk medicin, hvor akupunkturpunkterne balancerer organerne og både regulerer krop og psyke. NADA øreakupunktur kan hjælpe med at reducere stress, angst og tankemylder og fremme indre ro. Vi starter hver gang med lige at lande i rummet. Efterfølgende gives Nada, hvor du ligger på en yogamåtte i 45 min med fem små nåle i begge ører og slapper af til stille musik.Nada har mange effekter. Den kan benyttes i akutte situationer og til lindring af symptomer som eksempelvis stress, uro, tankemylder, eksamensangst, forstyrret nattesøvn, nedsat koncentration og abstinensbehandling. Nada-nålene sættes i fem særlige punkter i øret, der kommunikerer ud til kroppen via blod og nervetråde. Nada tilfører ikke noget til kroppen men hjælper kroppen til selv at reetablere sig og skabe balance.

Husk løst siddende/behageligt tøj og en flaske vand. Der tilbydes NADA te efter hver session. Der afregnes 70,00 for materialer til underviseren ved 1. mødegang.

 

Information

  • Dato 22.08.2022-10.10.2022
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale P.S. Krøyer, 2. sal
  • Bemærkninger Husk løst siddende/behageligt tøj og en flaske vand. Der tilbydes NADA te efter hver session. Der afregnes kr. 70,00 for materialer til underviseren ved 1. mødegang.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.08.2022 17:30-19:00 FOF Kursuscenter Mejse Graversen
2 Mandag 29.08.2022 17:30-19:00 FOF Kursuscenter Mejse Graversen
3 Mandag 05.09.2022 17:30-19:00 FOF Kursuscenter Mejse Graversen
Se alle Se færre
Underviser FOF Herning

Mejse Graversen

Jeg hedder Mejse Graversen er 45 år og uddannet sygeplejerske, psykoterapeut og autoriseret nadabehandler.
Jeg anvender regelmæssigt Nada som supplement i mit virke som sygeplejerske og ser, hvor god en effekt behandlingen har. 

NADA-metoden bygger på traditionel kinesisk medicin, hvor akupunkturpunkterne balancerer organerne, som både regulerer krop og psyke. NADA er øreakupunktur, som kan hjælpe med at reducere stress, angst, uro, forstyrret nattesøvn, nedsat koncentration, tankemylder og være med til at fremme indre ro. 

NADA-nålene sættes i fem særlige punkter i øret, der kommunikerer ud til kroppen via blod og nervetråde.