Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere hjemmesiden med kommende aktiviteter. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og du får besked som en af de første om de nye hold og foredrag eller følg med på Facebook. Fra medio juni vil de nye hold for næste sæson ligge på hjemmesiden.

Gå til Tai Chi i FOF

Workshop - Kinesisk akupressur

Workshop - Kinesisk akupressur

Genvej til en bedre sundhed og et mindre medicinforbrug

Det er faktisk ikke så svært at holde sig selv sund, og ej heller koster det noget at forkæle sig selv. Den 3000 år gammel kinesiske lægekunst TCM (Traditional chinese medicin) har samlet masser af viden og erfaring om menneskers sundhed fra et helt andet perspektiv end vestlige medicin.
På denne workshop vil Shuang Winkel give masser af tips og øvelser, som du selv kan gøre også ved familiemedlemmer og venner, så man opnår bedre velvære og flere hyggestunder med dem man holder af, uden at det koster noget. Disse øvelser er almindelig viden hos kineserne, ganske ufarlige og lette at gå til. 
Vi vil sammen lave nogle øvelser mod forskellige kendte symptomer, såsom forstoppet næse, hovedpine, søvnbesvær, køresyg, trætte øjne og stress. Imens hører vi skøn autentisk og afslappede musik, så du kommer hjem med et roligt sind og masser af gode tips.