Skip to content

Yin Yoga

Yin Yoga

I den vestlige verden lever de fleste af os et travlt og udadvendt liv, som er yangkvaliteter, mens yin står for det indadvendte, rolige og tilbagetrukne. Yin yoga består derfor af blide, dybe stræk, som holdes længe, ofte i flere minutter. 

I yin yoga er der ingen muskulære udfordringer. Tværtimod giver vi musklerne og kroppen et åndehul og en mulighed for at give slip på spændinger og stress.

Vi befinder os oftest 3-5 minutter i en yin yogastilling. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vænner sig til det, føles det vidunderligt, at få lov at give slip og at have god tid til det.

Vil du gerne meditere, men har du svært ved at finde ro i din meditation, kan yin yoga være en rigtig fin praksis at have inden meditation.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 09.09.2021 16:25-17:25 Kirkeskolen, Skjern Michelle Mylius Jor
2 Torsdag 16.09.2021 16:25-17:25 Kirkeskolen, Skjern Michelle Mylius Jor
3 Torsdag 23.09.2021 16:25-17:25 Kirkeskolen, Skjern Michelle Mylius Jor
Se alle Se færre
Michelle underviser ved FOF Herning

Michelle Mylius Jor

Har mere end 20 års erfaring med undervisning og vejledning i krop, kost og sind.
Jeg er en ildsjæl, der brænder for at hjælpe andre til at få det bedre både fysisk og mentalt. Min undervisning er også naturligt præget af mine mange kompetencer.
Bevægelse er en naturlig del af min hverdag. Jeg er især stor fan af pilates og yoga, der for mig er forbundet med bevidsthed, balance, ro, kærlighed og liv. 
Når jeg underviser, er det min mission at skabe livsglæde og ro i sindet. Jeg ønsker at give kursisterne tryg og glad undervisning med inspiration til selvkærlighed.

I 2014 tog jeg springer som fuldtidsunderviser og FOF har været med fra starten. Det startede med pilates tirsdag aften og det er fortsat på programmet. Der er gennem tiden kommet mange flere hold på planen  - også under FOF's faner.

Nu er der også hold i Skjern, Troldhede, Kibæk og Sønder Felding - Så vel mødt til endnu en skøn sæson.