Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere hjemmesiden med kommende aktiviteter. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og du får besked som en af de første om de nye hold og foredrag eller følg med på Facebook. Fra medio juni vil de nye hold for næste sæson ligge på hjemmesiden.

Makeup kurser i FOF

Farve og stil

Farve og stil

Find din personlighed i farver og stil 

På dette kursus coaches du i de farver og den stil der klæder dig, så du får mod til at prøve noget nyt og bliver bekræftet i noget af det du gør er rigtigt. 
Du bliver farvetestet efter Colour Me Beautiful's system med de 6 farve dominanser KLAR- BLØD, VARM- KOLD,  LYS og DYB.Dernæst finder vi de faconer, længder og linjer der klæder din figur og fremhæver dine fysiske fortrin.Du lærer også vigtigheden af at finde din stilpersonlighed: naturlig, klassisk, romantisk, dramatisk, kreativ eller citychik eller måske en kombination af disse, for at vise din personlighed.  På kursus arbejder vi med brug af tilbehør, så tøjet kan anvendes i flere situationer. Medbring 2-3 sæt tøj og tilbehør til vurdering du bestemmer selv hvad. 
Farvemappe kan tilkøbes.  
"Jeg meldte mig til kursus i Farve og Stil for at få en viden omkring farver og min stil. Og jeg fik stor viden Jeg var meget tilfreds med workshoppen, og anbefaler den til andre."

- Sanne

 
Filtrér