Skip to content

Skriv dit liv

Skriv dit liv

Lær at skrive din personlige historie af to dygtige journalister

I denne weekend skal du trække på din egen historie, når Sanne Helene Højbjerg og Søren Poder guider dig i at skrive en fortælling med fokus på dit liv.

Måske har du lyst til at fortælle en personlig historie til din mand, dine børn eller dine børnebørn? Det kan også være, at du gerne vil tage udgangspunkt i en særlig familiehistorie, som du synes er værd at formidle videre til andre – måske dine allernærmeste? Måske resten af verden?

Vi arbejder med det gode anslag, tekstens form, opbygning af spænding/plot, ”show don't tell”, variation af dit sprog, redigering og flere nyttige redskaber fra forfatterens værktøjskasse.

Du lærer kort fortalt, hvordan du skriver en god historie med udgangspunkt i dit eget liv og samtidig holder ”den røde tråd” i fortællingen. Undervejs vil du kunne få mindre ”redaktør samtaler” med underviserne om din egen historie.

Målet er, at du efter weekenden har en gennemarbejdet tekst at gå hjem med. Og hvis den ikke er helt færdig, at du så i hvert fald ved, hvordan du skal komme videre. Samtidig har du også fået en forfatter-værktøjskasse, så du fremover kan skrive mange flere, gode fortællinger fra dit eget liv.

Filtrér