Skip to content

Vi er genåbnet! Hold omfattet af nedlukningsperioden forlænges med tilsvarende antal gange. Du kan læse mere om de gældende restriktioner her.

Læs mere her:
Motions- og træningshold Forår 2022 FOF Køge Bugt

Motion og sundhed

Dyrk motion og kom i form med FOF Køge Bugt

Trænger din krop til fornyet styrke og smidighed, og vil du have en sund krop, der skaber energi og overskud i din hverdag? Hos FOF Køge Bugt kan du dyrke mange forskellige former for motion og på den måde styrke og øge din sundhed. Uanset form og størrelse, er motion en vigtig del af en sund hverdag. På alle vores motionshold tager vi hensyn til, om du er ung eller ældre, og vi tilrettelægger vores motion til netop dine behov. Hvis du gerne vil tabe dig, er motion en god start, og en aktiv livsstil er med til at give dig øget sundhed. Vi tilbyder mange motionskurser, hvor du kan sætte tempoet og pulsen op og få sved på panden.

Aktiv fitness eller skånsom motion på mindre hold
FOF Køge Bugt tilbyder hver sæson et væld af forskellige hold inden for aktiv fitness, rytmisk bevægelse og afspænding. Du kan bl.a. gå til varmtvandstræning, pilates, yoga, afspænding, gotvedgymnastik, mindfulness og meget mere i bl.a. Køge, Ishøj, Greve, Solrød, Stevns og Hvalsø. Desuden har vi flere hensyntagende specialhold for alle med et fysisk handicap eller småskavanker, hvor vores undervisere sørger for individuel træning og sikrer, at du får det optimale ud af motionen. Her kan du i ro og mag arbejde på dine fokuspunkter, uanset niveau.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Se også motion for gravide og barslende

Er du gravid eller nybagt mor? Kom i form med yoga, vandgymnastik eller effektiv efterfødselstræning i selskab med din baby.