Skip to content
Motion og sundhed hos FOF Køge Bugt

Motion og sundhed

En verden af bevægelse – for ung som gammel

Hos FOF Køge Bugt kan du finde et nøje udvalg af bevægelses- og motionshold for dig som ønsker energi og overskud i krop såvel som sind. 

 

Vi har et udvalg af almene og hensyntagende specialhold i bl.a. Køge, Greve, Ishøj, Solrød, Ejby, Lellinge, Havdrup og Karlslunde, og du kan gå til alt fra Yoga, Pilates, Mindfulness og Meditation til Argentinsk Tango og Bevægelse i vand. Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af bevægelses- og motionshold herunder, hvor du også finder vores Hensyntagende Specialhold.

 

Et aktivt liv med FOF Køge Bugt

 

Hos FOF Køge Bugt udvælger vi vores bevægelses- og motionshold med udgangspunkt i den enkeltes behov og kunnen. 

 

Vores hold er sammensat af dygtige undervisere, som byder ind med hver deres speciale inden for bevægelse og mindfulness til hensyntagende, skånsom og specialtræning. Dertil håndplukker vi de bedste hold og undervisere som med deres stærke fagkompetencer på velkomponeret vis supplerer vores ideologi om sundhed, bevægelse og motion for alle, uanset alder, køn og behov.

 

Personliggjort motion til dig og din krop

 

Vi arbejder altid med udgangspunkt i det enkelte individ. Har du et fysisk eller psykisk handicap, som gør det udfordrende at deltage på vores almene hold, har du mulighed for at deltage på vores Hensyntagende Specialhold. F.eks. kan du gå til Yoga, Pilates, Mindfulness og Afspænding. Vi tilbyder endvidere hold tilrettelagt i forhold til skavanker i Ryg, Hofte og Ben.

 

Se udvalget af bevægelses- og motionshold nedenfor.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Efterfødselstræning, Familietid hos FOF Køge Bugt

familietid - tid til dig

I form før og efter fødslen

Lad FOF Køge Bugt give dig plads og ro til at genfinde dig selv og din krop efter graviditet og fødslen med styrkende øvelser for ryg, mave, bækkenbund og skuldre m.m.