Skip to content

Kontoret holder lukket 8. juli til 1 aug. MEN...Du kan stadig tilmelde dig kurser her på hjemmesiden👍😎🌼

Kræftens bekæmpelse Kerteminde

Formålet for Kræftens Bekæmpelses lokalforening er at sætte fokus på aktiviteter og tilbud for kræftramte og deres familier i Kerteminde kommune.

I efteråret 2024 har vi følgende aktiviteter:

Søndag den 18. august afholder vi arrangement for børnefamilier med hygge på Kerteminde Minigolf.

Hver torsdag klokken 14 med start den 22. august. Gå sammen i naturen for kræftramte og pårørende, start ved Kerteminde Vandrerhjem. Efterfølgende er der samvær og gratis kaffe.

Mandag den 23. september klokken 19. Infomøde for nuværende og nye frivillige på Anchor. Tilmelding på sms 23748480 eller mail jettemoeller2001@gmail.com senest den 2. september. Vi mangler frivillige til alle opgaver små som store og gerne ideer til nye tiltag, så vi glæder os til at se jer.

Lyserød lørdag den 5. oktober med fokus på brystkræft. Her samarbejder lokalforeningen med Cityforeningen og der arrangeres løb i samarbejde med Kerteminde Cannonball.

Torsdag den 24. oktober foredrag med Josefine Høgh i Kerteminde Kirke om kræft og sorg. Yderligere oplysninger kommer på foreningens hjemmeside FB og i dagspressen.

I november inviterer vi til spisearrangement på Kerteminde Vandrerhjem. Oplysning om dato kommer senere på hjemmesiden, FB og i dagspressen.

Hvert år deltager vi i Landsindsamlingen næste gang den søndag 6. april 2025.

Lokalforeningen samarbejder med Kerteminde Kommune, Ældresagen og FOF.

Du kan få flere oplysninger om lokalforeningen på hjemmesiden og på Facebook: søg efter: Kræftens Bekæmpelse Kerteminde

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte formand Jette Møller, jettemoeller2001@gmail.com eller næstformand Karen Ejlsmark, 30536792