Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Hav det sjovt på balletskolen med Ying hos FOF Sydjylland

Balletskole for børn (6-13 år)

En uge med balletundervisning for både drenge og piger

Der undervises i balletøvelser på gulvet og på den nye trampolin-lignende cellerciser. Det bliver en sjov og lærerig uge, med en hel anden og skøn måde at bevæge sig på. Du får prøvet ballettens gode træning og cellerciserens skånsomme effekt i både led og muskler samtidig med at du får en bedre balance.

Du vil få lært en masse gode øvelser og bevægelser, som du kan vise, når ugen sluttes af med lille balletopvisning. Den foregår fredag, hvor forældre, søskende, venner og bedsteforældre er mere end velkommen til at deltage.

HUSK at medbringe mad, drikke og frugt til hver dag.

STADIG ÅBEN FOR TILMELDING så længe der er pladser...

Information

  • Dato 05.08.2024-09.08.2024
  • Adresse Idrætsbygningen
    Brostræde 3-5
    6000 Kolding
  • Lokale Træningssal 1, 2.sal
  • Bemærkninger Tilmelding skal ske i en forælders navn og fødselsdato. I beskedfeltet i tilmeldingsforløbet SKAL barnets navn og fødselsdato oplyses sammen med sko størrelse, højde og vægt til indkøb af balletdragt.Tilmelder du mere end 1 barn: Skal hvert barn tilmeldes enkeltvis med samme oplysninger som ovenstående. Det kan sagtens være i samme forælders navn. Prisen inklusive balletsko på den første dag og dragt, samt trikot til optræden på sidste dag.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.08.2024 09:00-12:15 Idrætsbygningen Ying Chen
2 Tirsdag 06.08.2024 09:00-12:15 Idrætsbygningen Ying Chen
3 Onsdag 07.08.2024 09:00-12:15 Idrætsbygningen Ying Chen
Se alle Se færre
Ying Chen
Underviser

Ying Chen

Underviser i både kinesisk og balletlignende motion siden 2016 hos FOF Sydjylland.

Som underviser i kinesisk
Jeg er uddannet cand.merc. i Danmark og ingeniør i Kina.

Med en kandidatgrad i økonomi og mere end 2 årtier i Danmark, har jeg en unik baggrund, der gør mig velegnet til at undervise i kinesisk sprog og kultur. Min økonomiuddannelse i Danmark, kombineret med min integrerede tilværelse siden 2003, fungerer som en kulturel bro, der letter forståelsen mellem kinesisk og dansk. Den praktiske erfaring, jeg bringer som bosat, beriger undervisningen med konkrete eksempler og casestudier fra begge kulturer.

Mine egne erfaringer med at lære dansk og tilpasse mig det danske samfund giver mig en unik forståelse og tålmodighed som sprogunderviser. Med en dobbelt uddannelsesbaggrund har jeg et internationalt udsyn, der kan bidrage til at forklare kinesisk indflydelse og kultur på verdensplan. Endelig kan jeg som borger med professionel erfaring fremme forståelsen for interkulturel kommunikation, hvilket er afgørende i dagens globaliserede verden. 

Som underviser i balletlignende motion
Ballet har haft en afgørende betydning i mit liv lige siden jeg stiftede bekendtskab med ballettræning for første gang i 2007. Glæden ved at danse og kærligheden for alle former for dans, er grunden til jeg underviser i ballet. Undervisningen er for alle aldre, hvor der altid er plads til, at man kan være sig selv og have det sjovt.

Jeg har trænet som klassisk balletkursist hos 3 klassiske balletdansere/undervisere i 8 år, og jeg mener at ALLE kan træne med balletøvelse som træningsform. Vi har alle brug for bedre koncentration, balance, styrke og fleksibilitet.

Vi tilpasser bevægelser og laver balletøvelser, så du føler dig glad og elegant. Dans er nemlig en rigtig god måde at få et godt fysisk og mentalt velvære på, samtidig med at man belønnes med en god kropsholdning og graciøse bevægelser.