Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Fra kunstskolen med Gitte Lustrup i 2017

Børnekunstskolen (6-16 år)

Kreativt billedværksted for børn og unge

En hyggelig og lærerig uge, hvor alle børn, der er vilde med at male og tegne og formgive, kan deltage! Vi vil sammen lave kunsteksperimenter og slippe fantasien løs!

Der vil være undervisning for den enkelte kunstner, sådan at både nye og øvede får det optimale ud af kunstskolen. I ugens løb vil vi komme rundt om flere forskellige måder at være kreativ på. Der skal males med akrylmaling på lærreder. Måske laver vi en formgivningsopgave, så den rumlige billedkunst sættes i spil. Vi prøver mange forskellige teknikker både med maling, farver og blyant, og meget, meget mere. Der er bundne opgaver, men også plads og mulighed for fordybelse i egne individuelle tegne/male-projekter!

Det bliver en uge i kreativitetens tegn, hvor kunstneren får lov til at udfolde sig kreativt på sit eget niveau, men med en masse nye udfordringer og opgaver med plads til medbestemmelse og udfoldelse af gode idéer. Vi slutter altid af med en lille fernisering, for dem du gerne vil invitere - eksempelvis forældre, venner, bedsteforældre, osv.

HUSK at medbringe mad, drikke og frugt til hver dag.

STADIG ÅBEN FOR TILMELDING så længe der er pladser...

Information

  • Dato 05.08.2024-09.08.2024
  • Adresse Idrætsbygningen
    Brostræde 3-5
    6000 Kolding
  • Lokale Kunst 3. sal
  • Bemærkninger Tilmelding skal ske i en forælders navn og fødselsdato. I beskedfeltet i tilmeldingsforløbet SKAL barnets navn og fødselsdato oplyses. Tilmelder du mere end 1 barn: Skal hvert barn tilmeldes enkeltvis. Det kan sagtens være i samme forælders navn.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.08.2024 09:00-12:15 Idrætsbygningen Ann Køhrsen
2 Tirsdag 06.08.2024 09:00-12:15 Idrætsbygningen Ann Køhrsen
3 Onsdag 07.08.2024 09:00-12:15 Idrætsbygningen Ann Køhrsen
Se alle Se færre
Ann Lyngsøe Køhrsens
Underviser

Ann Køhrsen

Jeg er uddannet pædagog og kunstpædagog, og har i mange år undervist i akrylmaleri, akvarel, tegning og skulptur.

Jeg er selv udøvende kunstner, med hjemmeside og opsætning af udstillinger.Jeg er aktiv i flere kunstsammenslutninger, som bl.a. ”Pura Vida” og ”Kunstministrene”. Jeg brænder for kunsten og holder skarpt øje med hvad der rører sig på kunstfronten!

I mange år har jeg undervist i billedkunst i folkeskolen og på Kolding Billedskole.

Jeg er desuden freelanceformidler hos Kunstmuseum Trapholt, hvor jeg også faciliterer workshops. Som engageret formidler, giver jeg gerne tips og tricks videre til mine kursister – voksne, såvel som børn.

Det er en dejlig udfordring at undervise hos FOF Sydjylland, og det vil glæde mig at bidrage med god energi, skøre ideer, eksperimentelle teknikker, men også klassisk basisviden om farvelære, kunstgenre osv.

Min pædagogiske baggrund betyder, at jeg i min undervisning prioriterer den gode atmosfære højt!Godt samspil mellem lærer/kursist og kursister imellem er vigtig!

Den kreative udvikling hos børn, såvel som voksne, drives af nysgerrighed og motivation gennem eksperimenter og udforskning af materialer og teknikker!

Jeg glæder mig til at møde dig på mit kursus!